Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 4ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΡΓ/ΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΛΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛ. ΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓ. ΚΕΝΤ. ΦΘΙΩΤ
ΑΡΙΘ.ΕΓΓΡ. ΒΙΒΛ.ΕΠΑΓΓ.ΣΩΜ.ΠΡΩΤ.ΛΑΜΙΑΣ 46/95
EMAIL: politiskp@gmail.comΤηλ: 6937887924
Fax: 22330-41164
Αρ.Πρωτ. -09- ΛΑΡΥΜΝΑ 13/01/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Σήμερα συνεδρίασε έκτακτα το Δ.Σ του Συνδικάτου μας και αποφάσισε την συμμετοχή των μελών μας στις 4ωρες στάσεις εργασίας ανά βάρδια την Δευτέρα 16/01/2017, τις 4 τελευταίες ώρες κάθε βάρδιας, που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ με αίτημα να δοθούν γάλατα και Μ.Α.Π στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Συμμετέχουμε και απαιτούμε να δοθούν γάλατα και ΜΑΠ σε όλους τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.
 Να δοθούν και στους εργαζόμενους στις εργολαβίες που δεν έχουν δοθεί ποτέ έως σήμερα όπως είναι ορισμένοι εργαζόμενοι στην συντήρηση, οι καθαρίστριες, οι καθαρισμοί και οι φύλακες στο λιμάνι.

Συμμετέχουμε σε συνέχεια της επιτυχημένης 48ωρης απεργίας που πραγματοποιήσαμε και απαιτούμε να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα μας.

Απαιτούμε την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου όλων των εργολαβιών και ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων στην ίδια την ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Απαιτούμε την σύναψη Επειχ.Σ.Σ.Ε μεταξύ ΛΑΡΚΟ και εργαζομένων που να κατοχυρώνονται οι Βασικοί Μισθοί, οι Τριετίες, τα χρήματα των αναβαθμίσεων, τα αναδρομικά που έχουν προκύψει από την κατακρεούργηση αυτών των κεκτημένων.

Απαιτούμε η ΛΑΡΚΟ να ταχτοποιήσει εδώ και τώρα τις οφειλές που έχει απέναντι στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο των εργαζομένων.Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝ.     ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους