Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - Η νίκη θα είναι νίκη όλων των εργαζομένων

 Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΡΓ/ΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛ. ΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓ. ΚΕΝΤ. ΦΘΙΩΤ
ΑΡΙΘ.ΕΓΓΡ. ΒΙΒΛ.ΕΠΑΓΓ.ΣΩΜ.ΠΡΩΤ.ΛΑΜΙΑΣ 46/95
EMAIL: politiskp@gmail.com Τηλ: 6937887924
Αρ.Πρωτ. 06 ΛΑΡΚΟ 09/01/2017

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 11 ΓΕΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟΥ.ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Συναδελ/σες και Συνάδελφοι

Την Τέταρτη 04/01/2017 πραγματοποιήσαμε Γ.Σ των μελών μας και με καθολική συμμετοχή αποφασίσαμε την προκήρυξη 48ωρης απεργίας για τις 10 και 11/01/2017 με κύριο αίτημα «κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών και ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων από τις εργολαβίες στην ίδια την ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου».
Αποφασίσαμε και καλέσαμε την Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ με επιστολή στην οποία δεν έχει απαντήσει ακόμη, ζητώντας της συνάντηση μαζί της έτσι ώστε να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα μας μέσα από διάλογο.

Αποφασίσαμε και καλέσαμε με ανοιχτή επιστολή Σωματεία και φορείς της εργατιάς πανελλαδικά η οποία έχει μεγάλη απήχηση. Καθημερινά βγαίνουν δελτία τύπου συμπαράστασης και δηλώνουν πως την Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι θα μας τιμήσουν με παρουσία αντιπροσωπιών στην απεργιακή μας συγκέντρωση στην πύλη του εργοστασίου.
Λόγω κακοκαιρίας δεν έχουμε καλέσει ακόμη τους κατοίκους της περιοχής μας. Σήμερα αλλά και αύριο η μικροφωνική του Συνδικάτο μας θα παίξει σε όλα τα γύρο χωρία, θα κολληθούν αφίσες, θα μοιραστούν ανακοινώσεις.
Συναδελ/σες και Συνάδελφοι
Η επιτυχία της απεργίας είναι υπόθεση όλων μας. Όλοι και όλες αύριο Τρίτη στις 05:00 το πρωί στην πυλοί 2 – 10 για να μοιραστούμε σε ομάδες περιφρούρησης.

Όλοι και όλες προπαγανδίζουμε την συγκέντρωση της Τετάρτης στις 12:00 το μεσημέρι.

Καλούμε το Σωματείο εργαζομένων ΛΑΡΚΟ να πάρει απόφαση συμμετοχής με στάση εργασίας την ώρα της συγκέντρωσης. Η νίκη θα είναι νίκη όλων των εργαζομένων.

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

                                                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡ.

------------------------------------------------------
------------------------------------------------------ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΡΓ/ΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛ. ΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓ. ΚΕΝΤ. ΦΘΙΩΤ
ΑΡΙΘ.ΕΓΓΡ. ΒΙΒΛ.ΕΠΑΓΓ.ΣΩΜ.ΠΡΩΤ.ΛΑΜΙΑΣ 46/95
EMAIL: politiskp@gmail.com Τηλ: 6937887924
Αρ.Πρωτ. 05 ΛΑΡΚΟ 09/01/2017


Προς: 1) Τμήματα μηχανολογικής συντήρησης Σ1, Σ2, Σ3, Σ4, ΣΓ, ΣΟ, ΟΣ,Μ/Χ
2) Χημείο

Ευρεία κοινοποίηση

Συνάδελφοι

Γνωρίζετε πως το Συνδικάτο μας στις 10,11/01/2017 θα πραγματοποιήσει 48ωρη απεργία ως συνέχεια των κινητοποιήσεων για την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών.
Για αυτή μας την απόφαση η Διοίκηση και η Διεύθυνση ΣΕΛ έχει ενημερωθεί όπως προβλέπει ο νόμος από την προηγούμενη εβδομάδα με επιστολή μας.
Τους έχουμε δηλώσει στην επιστολή μας πως στην απεργία μας δεν θα μείνουν από την πλευρά μας εργαζόμενοι επιφυλακή για κάλυψη βαρδιών αν δεν μας το ζητήσει η Διεύθυνση γραπτώς με το ονοματεπώνυμο του συναδέλφου που χρειάζονται για να καλύψουν βάρδια.
Σας ενημερώνουμε μέσα από αυτήν την επιστολή μας για να γνωρίζετε σε περίπτωση που μείνει βάρδια κενή και τμήμα άδειο κατά την 48ωρη απεργία μας για το ποιοι ευθύνονται.
Έχοντας σίγουρο από την πλευρά μας πως κατανοείτε το δίκαιο αγώνα μας σας ευχόμαστε καλή χρονιά ευελπιστώντας πως η Διοίκηση θα υλοποιήσει σύντομα και μέσα από διάλογο που την καλούμε να κάνουμε, το δίκαιο αίτημα μας έτσι ώστε να επιστρέψουμε στην ομαλότητα της εργασίας μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡ.


--------------------------------------------------
--------------------------------------------------


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

10 ΚΑΙ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2017 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

  • ΘΑ ΑΝΟIΞΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/01/2017 ΣΤΙΣ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΛΑΡΚΟ.


ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους