Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΟΓΕ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΗ 2013 ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

Εργαζόμενες της ΛΑΡΚΟ, Γυναίκες των εργαζόμενων, Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι γυναίκες της ομάδας ΛΟΚΡΩΝ της ΟΓΕ είμαστε στο πλευρό σας.

Καλούμε τα μέλη μας, τις φίλες κάθε γυναίκα της λαϊκής οικογένειας της Λοκρίδας να συμπαρασταθεί και να συμπαραταχθεί στο πλευρό σας συμμετέχοντας στο μεγάλο συλλαλητήριο-συναυλία που θα γίνει το Σάββατο 13 Ιούνη 11:00πμ στο Σύνταγμα στην Αθήνα.

Στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα σας για να ακυρωθεί το άρθρο 21 ν. 4664/2020 και να σταματήσει η εκκαθάριση της επιχείρησης και όλες οι πράξεις του εκκαθαριστή. Για να χρηματοδοτηθεί η ΛΑΡΚΟ από το κράτος, από τα δεκάδες δις ευρώ που δίνονται και σε άλλες επιχειρήσεις, για να επαναλειτουργήσει, να εκσυγχρονιστεί και να αναπτύξει όλες τις δυνατότητες που έχει ανοίγοντας επιπλέον χιλιάδες θέσεις εργασίας.





Κατεβαίνουμε μαζί σας στο δρόμο του αγώνα!

Ο αγώνας αυτός δεν αφορά μόνο εσάς, τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, είναι κοινός αγώνας όλων των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των νέων. Είναι αγώνας της κάθε γυναίκας της λαϊκής οικογένειας που αγωνιά για την υγεία, την εκπαίδευση των παιδιών της, τη στήριξη των ηλικιωμένων, το εισόδημα της. Που απροστάτευτη αυτή και η οικογένειά της από την κυβέρνηση και την ΕΕ που στηρίζουν εν μέσω κρίσης την ανάκαμψη των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των μεγαλοξενοδόχων, των μεγαλεμπόρων, των τραπεζιτών, «δεν μπορεί να αναπνεύσει» στο σημερινό σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης, που την καταδικάζει σε μια ζωή- λάστιχο όπου με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, επιχειρηματικοί όμιλοι και κυβέρνηση παίρνουν μέτρα που χτυπούν τις εργασιακές σχέσεις, το ωράριο εργασίας, τους μισθούς, τα εργασιακά μας δικαιώματα, για να μας εκμεταλλεύονται περισσότερο δουλεύοντας πιο εντατικά.


Μπροστά στις νέες θύελλες προτάσσουμε τη δύναμη

και την αποφασιστικότητα να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει!

Ο κοινός αγώνας όλων των εργαζομένων, των μικροεπαγγελματιών, των αγροτών έχει τη δύναμη να τους εμποδίσει.


Στις 13 Ιούνη 2020 οι γυναίκες της ομάδας ΛΟΚΡΩΝ της ΟΓΕ συντονίζουμε τον αγωνιστικό μας βηματισμό

με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω


ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στις 11:00 το πρωί στο Σύνταγμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους