Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - Θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι τη νίκη...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 78 Λάρυμνα 13/06/2020

Δελτίο τύπου

Το Συνδικάτο μας χαιρετίζει από καρδιάς τους χιλιάδες παραβρισκόμενους στο σημερινό μεγάλο και με παλμό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ. Χαιρετίζουμε όλα τα σωματεία και τους συναδέλφους από την Αττική και τη Στερεά που με αυτοθυσία  βοήθησαν ηθικά και πρακτικά στη διοργάνωση. Χαιρετίζουμε το μουσικό σύλλογο και τους καλλιτέχνες για το όμορφο πρόγραμμα της συναυλίας που μας πρόσφεραν.


  • Μετά από έξι μήνες κινητοποιήσεων.

  • Μετά από μία οικονομική εξόντωση που έχουν δεχτεί από τις μεγάλες περικοπές της κυβέρνησης και της ειδικής διαχείρισης.

  • Μετά από έξι μήνες ανασφάλειας και καθημερινές απόπειρες διαφόρων εργοδοτικών  και κυβερνητικών μηχανισμών για να τους διασπάσουν.

  • Κόντρα στο φόβο συγκεντρώσεων που φέρνει η Πανδημία του κορωναίου.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με την παρουσία τους, το παλμό  τους, με ψηλά τη σημαία των δίκαιων και ρεαλιστικών αιτημάτων τους, σήμερα απέδειξαν ότι θα συνεχίσουν ανυποχώρητα αυτό τον αγώνα μέχρι τη νίκη.




Τα σωματεία και οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με συντονισμό και ενότητα, με μαζικές και δημοκρατικές διαδικασίες, θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα και το συνδικάτο μας θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να βοηθήσει στην επιτυχία τους.


Η κυβέρνηση πολιτικά έχει χάσει. Αυτό  που της μένει είναι να αποσύρει τον νόμο, να σταματήσει την εκκαθάριση, να επιστρέψει όλες τις περικοπές  που έχουν δεχθεί οι εργαζόμενοι και να χρηματοδοτήσει τη ΛΑΡΚΟ για τον εκσυγχρονισμό και την παραπέρα ανάπτυξη της.


Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ.

Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες και στον ελληνικό λαό.

Θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι τη νίκη.


Η διοίκηση







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους