Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Σοβαρές αποκαλύψεις για κυβερνητική μεθόδευση παράδοσης της ΛΑΡΚΟ σε offshore! VIDEO

Με μία παρέμβαση κόλαφο ο πρόεδρος της ελληνικής λύσεις Κυριάκος Βελόπουλος πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής αποκάλυψε ένα ομιχλώδες παρασκήνιο γύρω από την ΛΑΡΚΟ.

Να σημειωθεί ότι ο κύριος Βελόπουλός έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της ιδιωτικοποίησης της εταιρείας, η οποία διαχειρίζεται ένα προϊόν παγκόσμια ενδιαφέροντα φτιάξει ακόμα το σιδηρονικέλιο, καθώς θεωρεί ότι κάτι τέτοιο αποτελεί εκχώρησή εθνικού πλούτου. Αντίθετα, ο ίδιος έχει ταχθεί υπέρ της εξυγίανσης της εταιρείας η οποία μπορεί να εισφέρει στα δημόσια ταμεία εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία το οποίο και κατέθεσε, ανέφερε:




Σταματήστε στη Νέα Δημοκρατία να απαξιώνετε τη ΛΑΡΚΟ. , να βάζετε τα τρολ σας και όλους αυτούς τους δημοσιογραφίσκους που παίρνουν τρία χιλιάρικα , πέντε χιλιάρικα , διαφημίσεις , να λένε συνεχώς ότι παίρνουν ( εργαζόμενοι) 44 χιλιάρικα. Βρήκατε 3- 4 από αυτούς και τους κάνατε στυλοβάτες του ξεπουλήματος .

Και επειδή μαθαίνω ότι πίσω από αυτή την ιστορία είναι μια OFFSHORE  εταιρεία , αφού θέλει πρακτικά ο κ. Υπουργός, έχω το δημοσίευμα της εφημερίδας, την εταιρεία OFFSHORE που συζητάει με την κυβέρνηση ή παρασκηνιακά συζητά με OFFSHORE εταιρείες για να πουλήσει τη ΛΑΡΚΟ την Global Special Opportunities με φορολογική έδρα τις Μπαχάμες και είναι στα PANAMA PAPERS. Συμπτωματικό και αυτό. Εφημερίδα Δημοκρατία , το καταθέτω στα πρακτικά και αυτό.


10:52  ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ


Απο: newsbreak.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους