Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το εγκληματικό σχέδιό της για τη ΛΑΡΚΟ

Tο σχέδιο είναι εγκληματικό γιατί η ΛΑΡΚΟ δεν είναι μια οποιαδήποτε επιχείρηση, αλλά μια στρατηγικής σημασίας επιχείρηση, με μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας από τη σκοπιά των συμφερόντων του ελληνικού λαού

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στη σημερινή του ομιλία στη Βουλή υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ «ετοιμάζεται σήμερα να ολοκληρώσει το εγκληματικό σχέδιό της για τη ΛΑΡΚΟ», ένα σχέδιο το οποίο «υλοποίησαν βήμα – βήμα όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις και έχει στόχο την παραπέρα απαξίωση, την ιδιωτικοποίηση ακόμα και το οριστικό κλείσιμο της επιχείρησης».

 

 

Όπως επισήμανε το σχέδιο είναι εγκληματικό γιατί η ΛΑΡΚΟ δεν είναι μια οποιαδήποτε επιχείρηση, αλλά μια «στρατηγικής σημασίας επιχείρηση, με μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας από τη σκοπιά των συμφερόντων του ελληνικού λαού».

Χαιρέτισε το αγωνιστικό φρόνημα όσων αντιστέκονται και πρόσθεσε: «Τους λέμε και από το βήμα της βουλής: Αποτινάξτε το φόβο! Μην περιμένετε τίποτα από τους υπηρέτες ευρωπαϊκών, πολυεθνικών, μονοπωλίων, που έρχονται για να ρουφήξουν το αίμα και τον ιδρώτα σας. Πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας, όποια αν είναι η κατάληξη. Γιατί εσείς είστε η δύναμη».

«Το Σάββατο θα είμαστε εκεί μαζί σας, μαζί τους στη Λάρυμνα. Σήμερα θα ζητήσουμε ονομαστική ψηφοφορία”, είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Κι όσοι και όσες από εδώ μέσα ψηφίσουν την καταδίκη της ΛΑΡΚΟ, των εργατών της ΛΑΡΚΟ, πρέπει να γραφούν στο μαυροπίνακα, σε όλα τα χωριά, τις πόλεις της πατρίδας μας», κατέληξε στην ομιλία του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

 

Απο: circogreco.gr


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους