Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε.Κ.Π.Ε.Φ. ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

EΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕlΑ ΔΙΑΚΟΥ

Τ.Κ. 35132ΤΗΛ:2231026651,25583Fax: 2231026621 

e-mail:erkepeft@gmail.com ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕlΩΝ 77/2016

 ****************************  

             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-10-2020


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε.Κ.Π.Ε.Φ. ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ

Αντιπροσωπεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας πραγματοποίησε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου συνάντηση με τον Δήμαρχο Λοκρώνκ. Ζεκεντέ σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά ο Δήμος. Στην ατζέντατης συζήτησης το πρώτο θέμα αφορούσε την ΛΑΡΚΟ, όπου κοινό μέλημα τόσο του Ε.Κ.Π.Ε.Φ. όσο και του Δημάρχου κ. Ζεκεντέ ήταν η εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, όπως επίσης και η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στην περίπτωση της μετάβαση της εταιρείας σε νέο επενδυτή. Στη συνέχεια εστιάστηκαν προβλήματα... 

 

 

 

 

 

που εντοπίζονται στις επιχειρήσει; του Δήμου λόγω της εξάπλωσης του ιού covid-19, αλλά και των οικονομικών συνεπειών λόγο της υγειονομικής πανδημίας. Επίσης συζητήθηκε η σχολική καθαριότητατων δομών του δήμου και οι ελλείψεις σε σχολικές καθαρίστριες, όπου και προτάθηκε παρέμβαση στον ΟΑΕΔ για ενδεχόμενη τροποποίηση των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας για την πλήρωση των κενών εγκεκριμένων θέσεων που δεν καλύφθηκαν στον Δήμο Λοκρών.

 


Τέλος συζητήθηκε η απαξίωση του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ Αταλάντης, όπου δημιουργεί σοβαρά προβλήματατ όσο στους κατοίκους του Δήμου όσο και στον ίδιο τον Δήμο Λοκρών. Εν κατακλείδι το Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας σε συνεργασίαμε τον Δήμο Λοκρών θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση με σκοπό την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων.


           Για το Διοικητικό Συμβούλιοτου Ε.Κ.Π.Ε.Φ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους