Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - Γνωστοί (οι) άγνωστοι που το μοναδικό τους μέλημα είναι η ταραχή και η διάσπαση στους χώρους των εργαζομένων...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ

22/10/2020

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Είχαμε πει ότι δεν θα επικοινωνούσαμε με ανακοινώσεις είναι όμως ορισμένα πράγματα που μας αναγκάζουν να κάνουμε και εμείς αυτό που πρέπει. Δεν θα κάνουμε ακόμα τον απολογισμό μας μέσω ανακοίνωσης, τον απολογισμό μας θα τον κάνουμε μπροστά σε εσάς όπως τον κάνουμε όλα τα χρόνια. Δεν έχουμε ποτέ κρυφτεί ούτε θα κρυφτούμε γιατί σαν παράταξη τα τελευταία χρόνια έχουμε μπει μπροστά σε όλα τα προβλήματα, έχουμε έρθει σε σύγκρουση και δεν έχουμε μάθει να πειθαρχούμε για το κοινό καλό όλων. Αλλά αν κάνουμε μια αναδρομή από το σύντομο αυτό διάστημα έχουμε να πούμε πολλά... 

 

 

 

 

σαν ένα κύριο παράδειγμα το 1% του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Παπαγάλοι γνωστοί σε εσάς διέδιδαν «τα έφαγαν, τα πήραν, χάθηκαν τα λεφτά». Περνούσαν από καμαράκι σε καμαράκι, έβριζαν δημιουργούσαν τριγμούς γενικά σε όλο το θεσμό αλλά μόνο λασπολογία και συκοφάντες μπορεί να είναι γιατί το συνεχίζουν και σαν «ανώνυμοι»   ρίχνοντας ανακοινώσεις και βρίζοντας. Έχουν κάνει πολλά και κατά το παρελθόν είναι οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι που το πρωί κάνουν τον φίλο και το βράδυ τον σκύλο. Μοναδικό τους μέλημα είναι η ταραχή και η διάσπαση στους χώρους των εργαζομένων. Δεν θέλουν ομόνοια, θέλουν απλά να δημιουργούν εντυπώσεις. Δυστυχώς λίγοι οι παντελονάτοι των ημερών   μας!   Αυτοί   δεν   κρύβονται   πίσω   από   ανώνυμες ανακοινώσεις, βγαίνουν με ονοματεπώνυμο.

Συναδέλφισσσες συνάδελφοι όπως είπαμε τον απολογισμό μας θα τον κάνουμε μπροστά σας και θα είναι σύντομα. Μετά το κοινωνικό πακέτο των προτάσεων θα βρεθούμε μπροστά σας να τα πούμε όλα και όσα λέγονται στο παρασκήνιο για προαγωγές ημετέρων η μη ημετέρων αναλαμβάνουμε ότι μερίδιο ευθύνης έχουμε γιατί κατά το παρελθόν η παράταξη μας ήταν αυτή που έκανε τις περισσότερες αναβαθμίσεις, αλλά έσπασε και το δουλεμπόριο της εργολαβίας για να μην ξεχνιόμαστε. Οπότε ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και προχωράει. Αν κάποιους τους πείραξε γιατί προάχθηκε ο αδερφός του προέδρου της ΔΑΚΕ, η λέξη αδερφός πιστεύουμε τα λέει όλα. Και αν υπάρχει ευθύνη θα την αναλάβουμε όλοι και προσωπικά ο πρόεδρος. 

Είμαστε και θα είμαστε υπέρ όλων των αναβαθμίσεων. Δεν θα μπούμε φραγή σε κανέναν και καμία να προαχθεί. Δεν είναι στο χέρι μας αυτό. Δεν θα κατηγορούμε και δεν θα βρίζουμε και στο παρασκήνιο να παίρνουμε τηλέφωνα και να λέμε συγχαρητήρια. Μακριά από εμάς η υποκριτική της ηθοποιίας! Μακάρι όλοι οι συνάδελφοι και οι συναδέρφισσες να προαχθούν και να εξελιχτούν. Εμείς δεν προσπαθούμε να ρίξουμε το σωματείο, γιατί οι ημέρες είναι πονηρές και δύσκολες. Χρέος μας είναι να πάμε μαζί μέχρι το τέλος σε όλα και ότι κερδίσουμε να είναι κέρδος όλων των εργαζομένων.

Όποιος τολμήσει αυτές τις ημέρες να στραφεί εναντίον του θεσμού δηλ. του σωματείου θα το χρεωθεί!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι κλείστε τα αυτιά σας σε αυτούς που θέλουν την διχόνοια μεταξύ μας και ασχολούνται με ανούσια πράγματα. Την άλλη εβδομάδα θα υπάρχει η πρόταση από το υπουργείο και θα συζητήσουμε από κοινού πιο θα είναι το μέλλον όλων μας και ποιοι θα είμαστε μαζί μετά της 31/12/2020. Είμαστε υπέρ της ενότητας και της σύμπνοιας όλων αλλά είναι τελευταία φορά που αν προκληθούμε από τον οποιονδήποτε τότε θα δουν άλλο πρόσωπο της παράταξης μας, γιατί μέχρι τώρα δεν παίζαμε ποτέ βρώμικα. Είχαμε απομονώσει τους βρώμικους αλλά μέχρι εδώ και μη παρέχει. Ανεχτήκαμε πολλά άλλα με το υβρεολόγιο κάποιων μας ωθούν και εμάς σε αυτό το δρόμο. 

Σύντομα θα κάνουμε τον απολογισμό μας .

 

Συναδερφικά ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους