Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.....



Για ένα μεγάλο διάστημα ζούσατε με το άγχος και το τρέξιμο των προετοιμασιών για το ομορφότερο γεγονός της ζωής σας. Ο γάμος σας έπρεπε να ξεχωρίζει και για να γίνει κάτι έπρεπε όλα να σχεδιαστούν προσεκτικά και με γούστο. Η κούραση όμως ήταν μεγάλη και πολλά βράδια ίσως ξενυχτίσατε λόγω του άγχους σας θέλοντας να πάνε όλα όπως τα επιθυμούσατε. Σίγουρα άξιζε τον κόπο το τρέξιμο που ρίξατε όλους αυτούς τους μήνες καθώς τώρα που ο γάμος σας τελείωσε αισίως είστε έτοιμοι να απολαύσετε μα τον πλέον σύζυγό σας την πιο γλυκιά και ρομαντική περίοδο της κοινής ζωής σας: το μήνα του μέλιτος.

Μετά από τόσους μήνες ταλαιπωρία ο μήνας του μέλιτος είναι ένας τρόπος να χαλαρώσετε , να ξεχάσετε τα άγχη και να αφεθείτε στον έρωτά σας και την αγάπη σας έτσι ώστε να ξεκινήσετε την καινούργια σας ζωή ως παντρεμένοι με τον καλύτερο και πιο αισιόδοξο τρόπο. Θα αναζωογονήθηκε και θα περάσετε με τον άνθρωπό σας τις πιο ονειρεμένες στιγμές.
Αντε και πολλούς απογόνους...............

Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε:

ΔΑΚΕ   ΛΑΡΚΟ

                                                                                                                             Λάρυμνα 14.10.2010

                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,


Η ΔΑΚΕ από σήμερα και στο εξής θα έχει ενιαία φωνή στο χώρο του εργοστασίου, παύουν πλέον να υπάρχουν δύο συνδυασμοί ΔΑΚΕ και ΔΑΚΕ ΣΕΛ, οι εποχές που περνάμε είναι απαγορευτικές  διασπάσεις. Έφτασε η ώρα να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις νια το καλό όλων των συν/φων.
Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,
Η διοίκηση της εταιρίας έχει δείξει τις προθέσεις της, δεν έχει καθίσει στο τραπέζι να διαπραγματευτεί για την επιχειρησιακή σύμβαση, ούτε καν τα θεσμικά ζητήματα της σύμβασης, δεν έχει κάνει τίποτα με τις εξομαλύνσεις στους μισθούς των συν/φων που προσεληφθήκαν το 2007 παρά τα μισόλογα που ακούσαμε στην συνάντηση που είχαμε πριν από ένα μήνα.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως οι συν/φοι της ΠΑΣΚΕ είδαν την συνάντηση αυτή εποικοδομητική !!! Γι αυτό συν/φοι προβήκαμε στην 4ωρη στάση εργασίας γιατί δεν βλέπαμε και εξακολουθούμε να μην βλέπουμε να προχωράει τίποτα.
Που είναι οι εξομαλύνσεις που θα δίνονταν στο τέλος Σεπτεμβρίου; Γιατί στα άλλα εργοτάξια δόθηκαν; Με ποιον τρόπο θα δοθούν; Εάν δεν απαντηθούν τα παραπάνω ερωτήματα ενδέχεταί να υπάρξουν τεράστιες αδικίες με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
- Αντίθετα η εργολαβοποίηση της ΛΑΡΚΟ εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς!
- Οι συνταξιούχοι πολλαπλασιάζονται συνεχώς με αποτέλεσμα να διογκώνεται το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού!!
- Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο έχει βαλτώσει, από τον Ιούλιο χθες πήραμε το προσχέδιο στα χέρια μας και με μία πρώτη ανάγνωση έχουμε πολλές επιφυλάξεις!!!
- Η κατάργηση των συμβάσεων είναι προ πυλών, φαινόμενο πλέον πανελλαδικό.!!!
- Οι υποσχέσεις και το τάξιμο πάνε και έρχονται. Από τη μία γίνονται κάθε μέρα 2μηνες συμβάσεις των συν/φων στους εργολάβους και από την άλλη οι θεαματικές αυξήσεις των συν/φων που προσεληφθήκαν το 2007 καλά κρατούν!!!!
Την κατρακύλα του εργοστασίου δεν την βλέπει κανένας, την έλλειψη προσωπικού, την αδυναμία να πάρουμε παραγωγή εδώ και τέσσερις μήνες χάνοντας τεράστια ποσά ενώ η τιμή του Νί έχει πάρει τον ανήφορο (25.000 $/ τόνο), δεν υπάρχουν δικαιολογίες πια συν/φοι.
Εμείς διαχωρίζουμε την θέση μας από όλα αυτά και αν δεν γίνει άμεσα η συνάντηση με την διοίκηση της εταιρίας, που εκκρεμεί εδώ και ένα μήνα, για όλα τα παραπάνω θέματα θα ζητήσουμε τη σύγκλιση του Δ.Σ. του Σωματείου επανεκτιμώντας την στάση μας γιατί η κοροϊδία αυτή δεν πάει άλλο.

Υ.Γ. Κύριε ΜΠΑΡΑΚΟ σας καλούμε να καθίσετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί με τους εργαζόμενους και να αφήσετε στην άκρη αυτά τα στελέχη που με τις απόψεις τους για τις εξομαλύνσεις και την επιχ/κή σύμβαση προκαλούν τους πάντες.

                                                                Συναδελφικά
                                                            ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους