Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Φαίνεται ότι συνεχίζετε να ζείτε στη Χώρα του Ποτέ!...

Το ΠΑΣΟΚ παρόλα τα λάθη και τις αμαρτίες που κουβαλά στην πλάτη του, ξεκίνησε ως ένα κόμμα πατριωτικό και σοσιαλδημοκρατικό και κατόρθωσε επιτυχημένα να εκφράσει την ανάγκη του ελληνικού λαού για πολιτική αλλαγή το 1981. Αλλά στην πορεία υπέστη τεράστιες μεταλλάξεις που έχουν οδηγήσει πλέον σε τερατογενεσεις.
Μια μετάλλαξη το 1996-97 στο "εκσυγχρονιστικό" ΠΑΣΟΚ του Σημίτη.
Μια μετάλλαξη το 2004-2007 στο "νεοφιλελεύθερο-απολιτικ" ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ.
Κι αυτοί χαμπάρι δεν έχουν πάρει! Ή μάλλον κάνουν ότι δεν έχουν πάρει…
Γι’αυτους θα υπάρχει πάντα το ΠΑΣΟΚ που τους βόλεψε μια χαρά, για μια ζωή κι από την άλλη η κακιά Δεξιά που, κακά τα ψέματα, ώρες ώρες δεν πείθει κανέναν. Κι ούτε πρόκειται κανείς τους ποτέ να κάνει το μεγάλο βήμα να περάσει ή να γυρίσει πίσω στην αριστερά. Είναι νοικοκυραίοι πλέον. Κι έτσι μεγαλώνουν τα παΐδια τους, με τη λογική ότι υπάρχει μόνο ΠΑΣΟΚ.
Αλλά οι εποχές άλλαξαν πλέον….και μάλιστα ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.
Ότι γνωρίζαμε για την πολιτική και τα κόμματα μέχρι και το 2004, πλέον αποτελεί οριστικά παρελθόν. Δεν υπάρχει πλέον αριστερά και δεξιά, με την κλασική έννοια του όρου. Υπάρχουν τα ριζοσπαστικά κόμματα της πατρίδας (σε αριστερά και δεξιά) και υπάρχουν και τα κόμματα της Νέας Τάξης με ότι αυτή πρεσβεύει (επίσης σε αριστερά και δεξιά).
Στην Ελλάδα δυστυχώς, η μεγάλη μάζα θα το καταλάβει κάπου 3-4 χρόνια μετά την υπόλοιπη Ευρώπη. Ας οψεται η ημιμάθεια που έχει επιβάλλει το ΠΑΣΟΚ στον ελληνικό λαό.
Μπορώ άνετα να αποκαλέσω τους σημερινούς οπαδούς και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, πνευματικά λοβοτομημενους.


  • Γιατί γλείφουν εκεί που έφτυναν.
  • Γιατί ψηφίζουν ιδεολογίες και πρόσωπα που έβριζαν.
  • Γιατί ψηφίζουν ένα κόμμα νεοφιλελεύθερο που ακόμα ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ (με τον πρόεδρο του μάλιστα να τυγχάνει και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς !!!!), και με στελέχη που συνεχίζουν να αλληλοαποκαλουνται "σύντροφοι και συντρόφισσες". Αν βρεθείς σε κανένα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, θα νομίσεις ότι ο Πάγκαλος, ο Παπουτσής και η Διαμαντοπούλου μόλις κατέβηκαν από τα βουνά της Βολιβίας όπου ξεκίνησαν το αντάρτικο μαζί με τον Τσε.
  • Γιατί ψηφίζουν ένα κόμμα που κάποτε ήταν, αν όχι σοσιαλιστικό, τουλάχιστον σοσιαλδημοκρατικό, και τώρα έχει γίνει ο καλύτερος συνεργάτης των τραπεζών, του ΔΝΤ και των διαπλεκομενων μεγαλοεπιχειρηματιών.
  • Γιατί ανέχονται να τους κοροϊδεύουν και να τους εμπαίζουν μες στα μούτρα τους. Κι εμάς μας εμπαίζουν αλλά τουλάχιστον τους μαυρίζουμε.
  • Γιατί το παιδί τους δεν μπορεί να βρει δουλειά με δυο πτυχία, γιατί ζουν σε μια πολυκατοικία όπου το 60% πλέον είναι αλλοδαποί, γιατί έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν την πραγματική εξαθλίωση και αυτοί δεν κατάλαβαν ποτέ ποιος έχει φταίξει πραγματικά για όλα αυτά.
  • Γιατί ανέχονται τον Πάγκαλο να τους λέει αντιπαραγωγικούς και δεν βγάζουν άχνα γιατί το ξέρουν ότι είναι. Κι επίσης θυμούνται ποιος τους βολεψε.
  • Γιατί αν αύριο τους πει το ΠΑΣΟΚ ‘‘από σήμερα παύετε να είστε Έλληνες κι από δω και πέρα θα είστε Πακιστανοί’’, θα τρέξουν να κάνουν περιτομή.
          ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
        Απο:gianniotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους