Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Κανείς δε μιλάει πια για τα λαμόγια, που ρήμαξαν τη χώρα!...

Πληρώνουμε για τα εγκλήματα που έκαναν οι πολιτικοί και οι πολιτικοί όχι μόνο δεν καταβάλουν το τίμημα των διεφθαρμένων πράξεών τους, αλλά κατάφεραν -με περισσή κουτοπονηριά- να....
κλείσουν ανώδυνα την εκρηκτική συζήτηση για την επιστροφή των κλεμμένων.

Αλήθεια, το πήρατε χαμπάρι;…


Το 2010 πλήρωσαν οι υπάλληλοι του Δημοσίου, οι συνταξιούχοι, οι μικροεπαγγελματίες και συνεχίζουν να πληρώνουν, ενώ το 2011 θα δουν τους μισθούς να μειώνονται οι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Το 2010 οι ποικιλόχρωμοι και ποικιλόμορφοι κλεπτοκράτες δεν έβαλαν, ούτε το 2011 πρόκειται να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ενώ χάρη στη φοροδιαφυγή οι περισσότεροι γλίτωσαν ακόμη και από την έκτακτη εισφορά.

Οι φοροφυγάδες, οι λαθρέμποροι και οι επιτήδειοι που την εποχή των παχιών αγελάδων (αρκετοί ακόμα και τώρα) θησαύρισαν, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά αντιθέτως η αδυναμία των ελεγκτικών και εισπρακτικών υπηρεσιών, τους επέτρεψε να ενθυλακώσουν ακόμα περισσότερους φόρους.

Ξεθώριασε η παλλαική αξίωση να ξεσκονιστούν, με την αρωγή εισαγγελέων, οι περιουσίες των πολιτικών και των στελεχών τους. Να βγουν στη φόρα εκείνοι που ξεκίνησαν ξεβράκωτοι και σήμερα ζουν σαν άρχοντες σε πλούσιες συνοικίες χωρίς να έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους. Να μάθει ο κόσμος τα λαμόγια, τους κουμπάρους και τους κολλητούς, τη στρατιά των «πορτοφολάδων», που ρήμαξαν τη χώρα.

Γιατί;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους