Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ζούμε τον '1ο Παγκόσμιο Νομισματικό Πόλεμο


 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
euroΣυγκλονιστικά και αποκλειστικά στοιχεία για την ευρωπαϊκή κρίση αποκάλυψε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριοκο ο χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής Πάνος Παναγιώτου, ο οποίος υποστήριξε ότι βιώνουμε τον 1ο Παγκόσμιο Νομισματικό Πόλεμο και εξήγησε τις βασικές δυνάμεις που συγκρούονται μεταξύ τους, το πώς ξεκίνησε ο Νομισματικός Πόλεμος και τον τρόπο που η Ελλάδα ενεπκάκη σε αυτόν.
"Η Γερμανία ηγείται ενός πολέμου εναντίον των ΗΠΑ με στόχο το δολάριο και οι ΗΠΑ αντεπιτίθενται' αποκάλυψε ο κύριος Παναγιώτου, ο οποίος είχε γράψει περί των νομισματικών πολέμων στο προφητικό βιβλίο του "Πόλεμος Παρέμβασης" το 2007.
Ο κύριος Παναγιώτου ανακοίνωσε την έκδοση βιβλίου μέσα στις επόμενες ημέρες με τίτλο "Ο 1ος Παγκόσμιος Νομισματικός Πόλεμος - το μυστικό παρασκήνιο της Ευρωπαϊκής & Ελληνικής Κρίσης" στο οποίο γίνονται αποκαλύψεις που θα ρίξουν πολύ φως στις πραγματικές διαστάσεις και τις αιτίες της ευρωπαϊκής και της ελληνικής κρίσης.
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους