Τρίτη 12 Απριλίου 2011

"Τους επόμενους μήνες θα έρθουν πολύ χειρότερα"

Η διακοπή λειτουργίας δύο σημαντικών πανεπιστημιακών εξειδικευμένων νοσοκομείων είναι καμπάνα συναγερμού για το λαό, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.Σε δηλώσεις της η κυρία Παπαρήγα υποστήριξε ότι τους επόμενους μήνες θα έρθουν πολύ
χειρότερα και σημείωσε ότι αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι η αντεπίθεση με όλα τα πολιτικά και κοινωνικά μέσα. «Δεν πάει άλλο, θα είναι αργά αν ο λαός δεν αποφασίσει να ανατρέψει αυτή την κατάσταση», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Η κυρία Παπαρήγα βρίσκεται στις...
 Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της πανευρωπαϊκής συνάντησης κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων στην οποία λαμβάνουν μέρος 38 κόμματα από 32 χώρες. Στην ομιλία της η κυρία Παπαρήγα τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι "μετατρέποντας το χρέος από συνέπεια σε αιτία, διαμορφώνεται κλίμα στο λαό ότι πρέπει να δεχθεί κάποιες θυσίες γιατί το χρέος είναι πανεθνικό πρόβλημα , ότι πάνω απ΄όλα υπάρχει το θέμα της εθνικής οικονομίας". Σύμφωνα με την κυρία Παπαρήγα, "είναι μια σοβαρή ευκαιρία, μια σοβαρή δυνατότητα να κατανοηθούν τα ιστορικά όρια του καπιταλιστικού συστήματος, η αναρχία της παραγωγής, η ανισομετρία, η μεγάλη μείωση της σχέσης μεταξύ των ίδιων βιομηχανικών κεφαλαίων προς τα τραπεζικά, η έκταση και η ταχύτητα αγοραπωλησίας τίτλων ιδιοκτησίας και ηκυκλοφορία του χρηματικού κεφαλαίου".
«Να αξιοποιηθεί η πολιτική αστάθεια που αντικειμενικά θα εμφανισθεί, από την σκοπιά και προς όφελος του κινήματος. Να μην αξιοποιηθεί για να περάσουν σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας που θα δυναμώσουν με διάφορα αριστερά ,ανανεωτικά ή κεντρώα τάχα άλλοθι την επίθεση σε βάρος του λαού»κατέληξε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
iefimerida
Από:Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους