Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ: Μόνο που δεν τους πέταξε έξω ο υπουργός!

Εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ: Μόνο που δεν τους πέταξε έξω ο  υπουργός! Μια σχεδόν τραυματική εμπειρία είχαν χτες οι εκπρόσωποι του Σωματείου της ΛΑΡΚΟ. Μετά από  προσπάθειες ημερών κατάφεραν χτες το μεσημέρι  να γίνουν δεκτοί από τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 του πρωην προέδρου του Σωματείου της Λάρυμνας Ανδρέα Κορέτζελου έτυχαν μιας ψυχρής και αρνητικής υποδοχής από τον κ.Σαχινίδη.Δεν κράτησε περισσότερο από λίγα λεπτά η συνάντησή τους και απο την αρχή ο  υφυπουργός προσπάθησε να έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα λέγοντάς τους ότι από τη συζήτηση δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα  είναι ειλημμένη η απόφαση της κυβέρνηση η ΛΑΡΚΟ θα πωληθεί στο 100%.

Μάλιστα ήταν τόσο απόλυτος επισήμανε ο κ.Κορέτζελος που  δεν  δέχτηκε πάρα μόνο ελάχιστες ερωτήσεις και στις οποίες απάντησε μονολεκτικά προειδοποιώντας τους εργαζόμενους ότι   όσο και να αντιδράσουν η εταιρία θα πωληθεί και μάλιστα σύντομα  και   ο φάκελος  με τα περιουσιακά και οικονομικά στοιχεία είναι έτοιμος.Αμεσα θα προχωρήσει το Υπουργείο  στην πρόσληψη του ειδικού συμβούλου προκειμένου το ταχύτερο να προχωρήσουν οι διαδικασίες πώλησης της ΛΑΡΚΟ.
Ο κ.Κορέτζελος έψαξε τους κυβερνητικούς βουλευτές που παραβρέθηκαν στην ημερίδα που έγινε πρόσφατα στη Λάρυμνα και τους  κατηγόρησε ότι δεν  λένε την αλήθεια αν και την ξέρουν.
"Πολύ φοβάμαι ότι  ο αγώνας μας υπονομεύεται και δεν αποκλείεται με τα τόσα προβλήματα που έχει  η ΛΑΡΚΟ,μεταξύ αυτών και η έλλειψη άδειας λειτουργίας, οδηγεί στην μέθοδο πώλησής της δια της πλαγίας οδού,δηλαδή θα βάλουν προσωρινά λουκέτο  με το πρόσχημα ότι δεν βρίσκουν αγοραστή και μετά θα την δώσουν αντι  πινακίου φακής...".  τόνισε ο κ.Κορέτζελος,κατά τα άλλα ισχύει το αγωνιστικό πλαίσιο με κλείσιμο της Εθνικής οδού κ.α. 


Απο:lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους