Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Ε.Α.Μ
 

24 ΙΟΥΝΗ 2011
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΑΞΙΚΑ. ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ
 

                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισες — Συνάδελφοι
 

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε έκτακτο ΔΣ με θέμα 48ωρη απεργία ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 28 -29 ΙΟΥΝΗ που έχει προκηρυχτεί από την ΓΣΕΕ κάτω από την πίεση των εργαζομένων και του ΠΑΜΕ.

Ο εργοδοτικός - κυβερνητικός ρόλος των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ -ΔΑΚΕ και ο πλήρης συμβιβασμός τους με τις αποφάσεις της Διοίκησης, κυβέρνησης, Ε.Ε για άλλη μια φορά ξεσκεπάστηκε. Την ώρα που οι εργάτες κλιμακώνουν τους αγώνες για να
αντισταθούν σε αυτή την πολιτική, με απόφαση 48ωρης γενικής απεργίας, ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ μπαίνουν φρένο και αποφασίζουν 24 ωρη στην Λάρυμνα και 3ωρες στάσεις στα υπόλοιπα εργοτάξια της ΛΑΡΚΟ.
 

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

Η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη. Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ταξική αναμέτρηση. Δεν υπάρχει χρόνος για αμφιβολίες και αναμονή. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Τώρα απαιτείτε γενική επιστράτευση
δυνάμεων. Πάμε για σύγκρουση και η σύγκρουση θα είναι σκληρή. Κυρίως μέσα στους τόπους δουλειάς. Η έκβαση αυτής της μάχης θα κρίνει όχι μόνο το άλφα ή βήτα μέτρο αλλά συνολικά τη ζωή της εργατιάς για πολλά χρόνια.
Σας καλούμε ,να συμμετέχετε στην 48ωρη απεργία την ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 28-29 ΙΟΥΝΗ και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ
• Την Τρίτη 10 30 το πρωί στην πλατεία ΠΑΡΚΟΥ στην ΛΑΜΙΑ.
• Την Τετάρτη 09 30 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης
• Την Τέταρτη 20 00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Μαλεσινας
 

ΚΑΤΑΓΚΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΔΑΚΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΛΑΤΗ ΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.
 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ  ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΟΡΓΑΝΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους