Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΉΣΕΩΝ

Χθες, έγινε τελικά νόμος του κράτους, το εγκληματικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Δυστυχώς, βρέθηκαν 155 βουλευτές, που με την ψήφο τους, έβαλαν την ταφόπλακα στην χώρα.
Το τι έρχεται δεν το έχει αντιληφθεί κανείς. Και πρώτο και χειρότερο είναι το ξεπούλημα της δημοσίας περιουσίας η οποία θα γίνει μέσω του βρώμικου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Ένα ταμείο που έχει μοναδικό σκοπό το ξεπούλημα.

Ένα ταμείο που θα διοικείται από πενταμελές μεν συμβούλιο αλλά θα υπάρχουν και δύο παρατηρητές της τρόικας, χωρίς δικαίωμα ψήφου! Ισχύει όμως αυτό; Είναι αλήθεια;
Δυστυχώς η αλήθεια είναι άλλη. Παράλληλα με το Δ.Σ. θα υπάρχει και το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων που στην ουσία θα διοικεί το Ταμείο. Και γιατί αυτό ; Διότι χωρίς την γνωμοδότηση του δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση το Δ.Σ. Ναι έτσι ακριβώς. Και ποιος ο ρόλος της τρόικας σε αυτή την περίπτωση; Θα έλεγα σημαντικότατος. Διότι θα διορίζει τα 3 μέλη από τα επτά! Το πόσο εύκολο είναι τα τρία να γίνουν τέσσαρα το καταλαβαίνετε. Διότι τα μέλη του είναι όλα τεχνοκράτες και όχι πολιτικά πρόσωπα!
Τι θα κάνει λοιπόν αυτό το συμβούλιο;
Πρώτο
, θα γνωμοδοτεί υποχρεωτικά για την εκτέλεση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.
Δεύτερον ,
θα εισηγείται στο Δ.Σ., πως θα ενεργεί για την αλλαγή του μοντέλου της λειτουργίας μιας ΔΕΚΟ , την αλλαγή καταστατικού της ή ακόμη και το κλείσιμο της.
Τρίτον
θα γνωμοδοτεί για πάσης φύσεως συμβάσεις, που αξιοποιούν τα περιουσιακά στοιχεία της περιουσίας, που έχει το Ταμείο.
Τέταρτο
όλα τα θέματα θα γνωμοδοτούνε από αυτούς! . Είναι δε τόσο δεσμευτική η απόφαση του συμβουλίου που χωρίς αυτή δεν προχωράει τίποτα.
Αυτός είναι ο ρόλος του, όπου τα τρία μέλη του από τα επτά , διορίζει η τρόικα!
Από ότι καταλάβατε αυτοί θα κάνουν κουμάντο. Διότι καμία απόφαση του δ.σ. δεν ισχύει αν δεν έχει γνωμοδότηση από αυτό το συμβούλιο.
Το παραμύθι, ότι το ΔΣ είναι ελληνικό, δεν περνάει πλέον. Θα ήθελα να δω ποίοι Έλληνες θα μπουν σε αυτό το δ.σ.
Φίλοι μου μας ξεπούλησαν έλληνες βουλευτές! Από και δω και μπρος πλέον, παρά το παρακράτος που λειτουργεί, η αντίσταση μας πρέπει πλέον να γίνει δυναμική. Η ειρηνική διαμαρτυρία τελείωσε. Η βία θέλει απάντηση. Επίσης όπου βρίσκεται βουλευτή να μην τον αφήνεται σε χλωρό κλαρί. Να καταλάβουν ότι το έγκλημα που έκαναν δεν θα περάσει έτσι.


Υ.Γ. Διαβάστε το εφαρμοστικό νόμο να ξέρετε τις εγκληματικές διατάξεις που έχει και να ενημερώσετε το φίλο σας , τον γείτονα, τον συγγενή και όποιον άλλο μπορείτε. Η γνώση θα μας σώσει.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

Απο:επίκαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους