Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας: πολιτική απαξία!

Πληθαίνουν τα ερωτήματα και οι ανησυχίες μελων του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα γιατι οπως επισημαίνουν η κομματική οργάνωση στη Φθιώτιδα σε όλα τα επίπεδα έχει περιέλθει σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Το αποτέλεσμα,αναφέρουν είναι να μην παραγεται πλεον πολιτικό έργο, ενώ πληθαίνουν
δημοσιεύματα που κανουν λόγο για υποβάθμιση του προσυνεδριακού διαλογου (συνδιάσκεψη Σεπτεπτεμβρίου) αφού επώνυμα στελεχη με θεσμικές ιδιότητες και στον κοινωνικό χώρο αποφεύγουν να παρουν μέρος σε προβλεπόμενες διαδικασίες.

Οι ίδιοι κύκλοι ανφέρουν ως χαρακτηριστική περίπτωση τη χτεσινη πρόσκληση για συνεδρίαση της Ν.Ε.με συμμετοχή και στελεχων του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ η οποία ομως κατέληξε σε ναυάγιο αφού οπως ομολογεί και επισημη ανακοίνωση της Ν.Ε.δεν κατέθηκε πρόταση απ ο πλευράς Δημοτικής ομάδας.

Πέραν αυτού παρότι ειχαν κληθεί ολα τα μέλη της "πράσινης' δημοτικής ομαδας Λαμίας δεν προσήλθε κανείς,τουλάχιστον κατα την έναρξη της διαδικασίας.Επισης απο την ομαδα του περιφερειακου συμβουλιου προσήλθαν μονο τρια μελη αποτα οποία τα δυο αποχώρησαν νωρίς.


Ομως αν θπαρχου ευθυ΄νες στα μελη του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ πολύ περισσέρη ευθύνη αναλογεί στα ίδια τα μελη της Ν.Ε αφού πλήν του γραμματέα Διονύση Δολιανίτη απο τα 19 αλλα μέλη προσήλθε μόνο ενας ( ο κ.Κώστας Τσιάμης) απο πλευράς τώρα παραγωγικών φορέων και Επιμελητήριων παραβρέθηκε επισης μονο ενας εκπρόσωπος του Οικονομικού.Αυτονόητο ειναι οτι με τέτοια απροθυμία προσέλευσης και συμμέχτοχής δεν εγινε κανενας διάλογος ενω επισήμως με ευθύνη της δημοτικής ομάδας δεν θα πραγματοποιηθεί και η προγραμματισμενη εκδήλωση της κυριακής στην οποία ειχε κληθεί και ο....δήμαρχος λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς.

Ασφαλώς το βάρος των πρωτοβουλιων πέφτει στις πλατες του γραμματέα της Ν.Ε. ο οποίος καλείται να διερευνήσει τις γεννεσιουργές αιτίες αυτής της δυστοκίας και να δρομολογήσει τις διαδικασίες διεξόδου απο την εσωκομματικη κρίση,ενω εκφράζονται εντονοι προβληματισμοί τους για το μελλον της κομματικής οργάνωσης στην προοπτικη μαλιστα προκήρυξης πρόωρων εκλογών.


Η επίσημη ανακοίνωση της Νομαρχιακής

Στα πλαίσια της Εθνικής μας Συνδιάσκεψης η Ν.Ε. υλοποιώντας την εγκύκλιο του Κινήματός μας είχε προγραμματίσει και για το Καλλικρατικό Δήμο Λαμίας διαδικασία διαλόγου .
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για το Κίνημά μας ήταν η διεύρυνση του διαλόγου για τη κατάρτιση της αναπτυξιακής πρότασης με στελέχη μας που δραστηριοποιούνται στους παραγωγικούς φορείς και στην Αυτοδιοίκηση .

Σε προγραμματισμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2/6 και ώρα 20.00 στα γραφεία της Ν.Ε. κατατέθηκαν και αναλύθηκαν προτάσεις από το σύνολο των στελεχών μας , που δραστηριοποιούνται στους παραγωγικούς φορείς και την Αυτοδιοίκηση Β΄ βαθμού . Επειδή η πρόταση της Δημοτικής Ομάδας Λαμίας , βασική συνισταμένη στη διαμόρφωση της πρότασής μας , δεν μας έχει ακόμα κοινοποιηθεί, η εκδήλωση της Κυριακής 5/6 αναβάλλεται .

Οι υπόλοιπες προγραμματισμένες διαδικασίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά σε όλους τους δήμους του νομού.
 
Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας 


lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους