Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Το Εθνικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ που είναι;

Με το ΠΑΣΟΚ να κινείται στο 16,5% σε δημοσκόπηση προφανώς υπάρχει θέμα. 
Το 16,5% δείχνει ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ, ο σκληρός πυρήνας των ψηφοφόρων του, μελή και φίλοι δεν  το στηρίζουν πλέον με την σημερινή μορφή. 
Ούτε καν οι σκληροί μηχανισμοί των βουλευτών δεν μένουν αλώβητοι.Με τους βουλευτές να υπακούουν τυφλά στην ηγεσία  και σκόρπιους θεσιθήρες στο κράτος να είναι σιωπηλοί αλλά και  εσωκομματικό διάλογο ανύπαρκτο, γίνεται σαφές  ότι το  Δημοκρατικό κίνημα χρειάζεται ανάληψη δράσης με στόχο την διάσωση του. Την ίδια στιγμή εκατομμύρια κόσμος περιμένει από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να αντιδράσει στα στελέχη που εξέλεξε και ξεπούλησαν τα πάντα.!!
Το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του ΠΑΣΟΚ εκ των αρμοδιοτήτων και του ρόλου του, πρέπει να  ξεκαθαρίσει την θέση του να απομονώσει κάθε μνημονιακή φωνή και να δώσει οδηγίες για ολομέλειες της βάσης και ψηφίσματα καταδίκης- διαγραφής  βουλευτών και ηγεσίας και να προκαλέσει Συνέδριο!!. Αυτή είναι η δουλεία του και για αυτό εκλέχτηκαν ως καθοδηγητές.
Άλλη ευκαιρία δύσκολα θα υπάρξει καθώς το ΠΑΣΟΚ θα βουλιάξει σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση. Το μοναστήρι πρέπει να παραμείνει όρθιο και από ηγούμενους και μοναχούς θα βρούμε.
Δεν χρειάζεται  καμία  τυφλή σύγκρουση  με την ηγεσία αλλά πιστοποίηση της απομόνωσης της από την βάση και επανατοποθέτηση όλων σε τάξη.  

Απο:papaioannou 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους