Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

"Κοκκίνισε" η Λαμία,πρωτοφανής συγκέντρωση της ΚΝΕ

"Κοκκίνισε" η Λαμία,πρωτοφανής συγκέντρωση της ΚΝΕ Με μια πρωτοφανή σε όγκο αλλα και παλμό οι νεολαίοι του ΚΚΕ,της ΚΝΕ "πλημμύρισαν"  τη Λαμία σήμερα στα πλαίσια των 22ου διημέρου των φετινων εκδηλώσεων της ΚΝΕ που γινεται στα Καμενα Βούρλα και τη Λαμία.
Το πρωί στο καμπιγκ του ΕΟΤ στα Καμενα βρέθηκε η γενική γραμματέας της Κ.Ε.του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα που  συνατήθηκε με τους νέους του κομματός της.
΄Ομως το εντυπωσιακότερο  όλων ηταν η αποψινή κι νητοποίηση της ΚΝΕ με αφορμη την ομιλια του μελους του Π.Γ.της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Δημήτρη Κουτσούμπα.
Περίπου 70 λεωφορεία με  μελη της ΚΝΕ μετέφεραν απο ολη σχεδον την Ελλάδα νεολαιους που μετειχαν και στις εκδηλώσεις των Καμένων Βούρλων.Το απογευμα  οι νεολαιοι βρέθηκαν στη ν εισοδο της Λαμιας και πραγματοποιησαν επισκεψη-προσκυνημα στους ταφους αγωνιστων της Αντιστασης και του κομματος στο νεκροταφειο της Ξηριώτισσας.Εκει εκανε συντομη ομιλια ο Γραμματέας της ΚΝΕ Θέμης Γκιώνης που αναφέρθηκε στους αγωνες των κομμουνιστών και τη θυσία αγωνιστών του κομματος στα .χρόνια της Αντίστασης.
Ακολουθησε  πρωτοφανης σε αριθμο συμμετεχόντων -γινεται λογος για 4000 ατομα-πορεία προς το κεντρο της Λαμίας με παλμό και συνθήματα και κατέληξαν στη ν Πλατεία Διάκου οπου ο λαμιώτης την καταγωγή Δημήτρης Κουτσούμπας,μελος του Πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ πραγματοποίησε πολιτική ομιλία στη  οποία ανέφερε οτι Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε ότι «η δικτατορία των μονοπωλίων, με άλλη μορφή, ακόμα και σήμερα είναι πανταχού παρούσα σε όλους τους τόπους δουλειάς, σε όλους τους τόπους μόρφωσης.Γι' αυτό η ελπίδα ξανά είναι μία: Μέτωπο πάλης εργατών, αγροτών, σπουδαστών ενάντια στη δικτατορία των πολυεθνικών, για την τελική νίκη», τονισε.
 
Απο:Lamiafm1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους