Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η κρίση χτύπησε και τα... "ροζ" μπαρ!


H κρίση χτύπησε... και τα περιβόητα «ροζ» μπαρ (κωλόμπ... στη γλώσσα της νύχτας)! Κάποτε λειτουργούσαν αρκετά τέτοια καταστήματα στα οποία οι άνδρες έβρισκαν παρέα για το ποτό τους, μία από τις «καυτές» και προκλητικά ντυμένες σερβιτόρες, πλέον όμως το συγκεκριμένο είδος...

τείνει να εξαφανισθεί! Διατηρούνται μόνο ορισμένα μικρά μπαράκια τα οποία λειτουργούν υπό την επίβλεψη και προσωπική εργασία του... ιδιοκτήτη!



  Στα μεγάλα μπαρ (για τα οποία υπήρχε και φήμη πως ο καλός πελάτης θα μπορούσε να φύγει.... και με παρέα - αν πλήρωνε το καθορισμένο ποσό) το «γύρισαν» ήδη... σε «ελληνάδικο»!

Οι ιδιοκτήτες τους παρατήρησαν πως λόγω της κρίσης, ακόμη και ο «διψασμένος» για ερωτο-παιχνίδι Έλληνας δεν θα μπορέσει να πληρώσει τα αναμενόμενα και το έριξαν... στη μουσική! Προσελκύοντας μάλιστα και νεαρότερο κόσμο, ο οποίος θεωρεί τη διασκέδαση απαραίτητη και πάντα βρίσκει τον τρόπο να «εκδράμει» τη νύχτα και να πιει έστω και ένα ποτάκι!


Σε ένα μάλιστα στο οποίο ήταν γνωστό ότι γινόταν «κονσομασιόν», έγινε τέτοια ριζική αλλαγή, που ο παλιός καλός πελάτης φθάνει σε σημείο... να μην αναγνωρίζει που μπήκε!


Καραόκε αλλά και happy hour με 2 ευρώ

Η κρίση όμως έχει φέρει τα πάνω κάτω και στα καταστήματα που προτιμά η νεολαία για την διασκέδασή της (κλαμπ, μεγάλα καφέ κλπ). Οι ιδιοκτήτες εφευρίσκουν ότι κόλπα μπορείτε να φανταστείτε για να μπορέσουν να φέρουν κόσμο!  Ενώ τα περισσότερα πλέον διοργανώνουν και ελληνικές βραδιές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους