Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Οι Μεγαλύτερες Περιβαλλοντικές Οργανώσεις της Ελλάδας λένε Let’s Do It Greece


- Let's do it Greece 2012 -
Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!
Η χώρα μας συμμετέχει για 1η φορά στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού

Οι Μεγαλύτερες Περιβαλλοντικές Οργανώσεις της Ελλάδας λένε Lets Do It Greece

Ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει το Lets Do It Greece , καθώς οι μεγαλύτερες περιβαλλοντικές οργανώσεις της χώρας στηρίζουν και συμμετέχουν στην κοινή μας εθελοντική προσπάθεια.
Την Τετάρτη 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με εκπροσώπους Μ.Κ.Ο., Εθελοντικών Δικτύων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην οποία παρουσιάστηκε το οργανωτικό πλάνο της καμπάνιας και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους φορείς.
Με αυτή την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε εξαιρετικά πράγματα και να συνεργαστούμε αποτελεσματικά έχοντας κοινούς στόχους.
Στη συνάντηση από τα πανελλήνιας εμβέλειας εθελοντικά δίκτυα συμμετείχαν εκπρόσωποι από τους κάτωθι φορείς:

Αρκτούρος, ΑΡΧΕΛΩΝ, Ελλάδα Καθαρή,  Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ΕΛΙΞ, Ορνιθολογική Εταιρεία, ΠΑΣΕΠΠΕ, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ECOCITY, Μedasset Ηellas.
Παράλληλα, συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Δήμο Βύρωνα, το Δήμο Κιφησιάς, την Εθελοντική  Ομάδα του Δήμου Βύρωνα, την Εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Γλυφάδας, τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Πεντελικού, τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, τους Υδροναύτες,  τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, τους Pire-Α-ctive Εθελοντική Ομάδα Πειραιά, την CommonLawgic.org και την QualityNet.

Οι συμμετοχές φορέων και πολιτών καθημερινά αυξάνονται και οι προετοιμασίες των δράσεων συνεχίζονται σε πολλαπλά σημεία πανελλαδικά. Πλήθος Δήμων, Συλλόγων, Σχολείων και Εθελοντικών Οργανώσεων συμμετέχουν στην καμπάνια οργανώνοντας τις δικές τους δράσεις περνώντας μήνυμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον.

Let's Do It. Let's Clean up Greece!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Let's Do It Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους