Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΠΑΜΕ: Να σταματήσουμε το έγκλημα

Έγκλημα χαρακτηρίζει την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ το ΠΑΜΕ και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι λέει ψέματα όταν υποστηρίζει ότι οι ιδιωτικοποιήσεις θα λύσουν το πρόβλημα του χρέους και δεν θα ληφθούν νέα μέτρα.
«Αιχμή του δόρατος  της νέας κυβέρνησης είναι η προώθηση των αποκρατικοποιήσεων, η επιλογή της Ε.Ε και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου για την απελευθέρωση στρατηγικών τομέων της οικονομίας. Ο κατάλογος είναι τεράστιος και περιλαμβάνει , μεταξύ των άλλων, όλες τις επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας...
 
  ΔΕΗ,ΕΛΠΕ,ΔΣΦΑ, ΔΕΠΑ ,ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ κ.λ.π» αναφέρει σε ανακοίνωση το ΠΑΜΕ.

«Η  κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι με αυτό τον τρόπο θα λύσουν το πρόβλημα του χρέους, των ελλειμμάτων, της κρίσης , της ανεργίας και δεν θα χρειαστεί να πάρουν άλλα μέτρα μείωσης των μισθών και των συντάξεων. Λένε ψέματα» τονίζει η ανακοίνωση και συμπληρώνει ότι: «Ο πραγματικός στόχος των αποκρατικοποιήσεων είναι να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του κερδοφορίας του κεφαλαίου. 

Για αυτό τον λόγο οι ιδιωτικοποιήσεις έχουν δρομολογηθεί καιρό τώρα από την συνθήκη του ΜΑΑΣΤΡΙΧ ακόμα, πολύ πριν την εκδήλωση της κρίσης και τα μνημόνια».


Απο:enikos



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους