Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Πάντα είναι καλή ώρα για σεξ … ή μήπως όχι;

Ακόμη και αν έχεις βρει ένα κορίτσι – sex machine, υπάρχουν και στιγμές που το μηχάνημα τίθεται εκτός λειτουργίας. Δες ποιες είναι αυτές και πλησίασε at your own risk.

Μην το παίρνεις προσωπικά. Το να σε απωθήσει σεξουαλικά κάποιες φορές δεν σημαίνει πως δεν σε γουστάρει. Ούτε πως η ίδια είναι ξενέρωτη. Απλώς υπάρχουν και εκείνες οι ώρες που η ερωτική σου παρτενέρ θα είναι τόσο θερμή όσο ο αρακάς του μπαρμπα-Στάθη. Δες ποιες είναι αυτές ώστε να αποφεύγεις την απόρριψη και να μην φέρνεις και εκείνη στη δύσκολη θέση να σου αρνηθεί.




 Εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις σεξ με προϊόντα βαθιάς κατάψυξης.

Το πρωί μόλις ξυπνάει
 

Δεν ισχύει για όλες και δεν ισχύει πάντα. Αλλά, σε αντίθεση με εσένα, που τις περισσότερες μέρες ξυπνάς ετοιμοπόλεμος, εκείνη συνήθως νιώθει Η Ασχημότερη Γυναίκα του Κόσμου, αναμαλλιασμένη, πρησμένη, με τσίμπλες και κακή αναπνοή. Και όλα αυτά δεν θα είχαν καμία σημασία, αν η φύση είχε προνοήσει ώστε να σηκώνεται και εκείνη με λίμπιντο στη ύψη και όρεξη για παιχνίδια. Δυστυχώς όμως η φύση είναι άδικη και η μόνη όρεξη που έχει είναι να γυρίσει πλευρό (μια επικίνδυνη απόφαση που οι περισσότεροι προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε). Και κάτι τελευταίο: το γεγονός ότι εσύ ξυπνάς με τη σημαία σου να κυματίζει περήφανα προτού καν την αντικρίσεις, δεν σημαίνει πως έχεις όρεξη να κάνεις σεξ με εκείνη, αλλά πως έχεις όρεξη να κάνεις σεξ με οτιδήποτε βρίσκεται πρόχειρο στο κρεβάτι. Και αυτό δεν το λες και ερεθιστικό.

Όταν έχει πιει πολύ
 

Δεν μιλάμε για δύο κοκτέιλ ή τρία ποτηράκια κρασί ή 5 σφηνάκια τεκίλα – δηλαδή για την ιδανική για σεξ ποσότητα αλκοόλ. Μιλάμε για όλα τα παραπάνω μαζί. Έτσι όπως παραπατάει και γελάει ανεξέλεγκτα, εσένα μπορεί να σου φαίνεται σέξι. Εκείνη όμως βρίσκεται στην κατάσταση που πολύ εύστοχα έχουν τραγουδήσει οι Nouvelle Vague.

Όταν είναι στεναχωρημένη
 

Αληθινή ιστορία: η Χ. (ας μην την διασύρουμε στο ίντερνετ) έχασε μέσα στο καλοκαίρι την πολυαγαπημένη της γιαγιά. Το μόνο που ήθελε από τον Π, το αγόρι της, ήταν λίγη στοργή, μια παρηγοριά, έναν ώμο για να κλάψει. Και εκείνος τον προσέφερε, μόνο που αυτό το ίδιο χέρι, με τον μουσκεμένο από τα δάκρυα ώμο, κατέληγε σε δραστήρια δάχτυλα που χώνονταν κάτω από τη φούστα της και προσπαθούσαν να χαϊδέψουν το εσώρουχο της. Όταν εκείνη απορημένη ρώτησε “τι κάνεις;”, εκείνος με φυσικότητα απάντησε “νόμιζα πως θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα”. Υποθέτουμε πως ο Π. στον ελεύθερό του χρόνο σπρώχνει γριούλες, σκοτώνει γατάκια και κλέβει γλειφιτζούρια από μωρά.

Μετά από πολλές ώρες στη δουλειά/ το γυμναστήριο/ ένα μεγάλο ταξίδι
 

Ναι, είναι κουρασμένη. Αλλά αυτός δεν είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο θα σε απωθήσει αν την πλησιάσεις ερωτικά. Είναι βρόμικη. Ή τουλάχιστον έτσι νιώθει. Και σε αντίθεση με εσένα, που μια ελαφριά εσάνς/μπόχα δεν είναι ικανή να σταματήσει την σεξουαλική σου επιθυμία, εκείνη προτιμά να πεθάνει παρά να κάνει σεξ ενώ νιώθει πως κολλάει από ιδρώτα και αναδίδει κάτι λιγότερο ευχάριστο από body lotion καρύδα. Και να σε άφηνε να την πλησιάσεις, αυτό που θα επακολουθούσε θα ήταν μαρτυρικό για εκείνη σεξ, καθ’ όλη τη διάρκεια του οποίου θα είχε ανασφάλεια μήπως η έκφραση dirty sex αποκτήσει κυριολεκτική διάσταση. Άσ’ τη να κάνει το μπάνιο της, να βάλει τις κρέμες της και τα καθαρά εσώρουχά της. Στην τελική, αν δεν μπορείς να περιμένεις, μπες μαζί της στο ντους. Αλλά όχι νωρίτερα.

Την ώρα που βλέπει την αγαπημένη της σειρά
 

Και συγνώμη δηλαδή, γιατί η παρακολούθηση του Champions League να θεωρείται ιερότερη στιγμή από την παρακολούθηση του Gossip Girl;

Έπειτα από μεγάλο φαγοπότι
 

Είναι η ώρα που οι ζώνες και τα φερμουάρ ανοίγουν για τους λάθος λόγους. Και ενώ σου φαίνεται άθλος το να πιάσεις τον αναπτήρα από την άλλη άκρη του τραπεζιού, φαίνεται να μην έχεις αντίρρηση να βρεθεί το κορίτσι σου από πάνω σου για να ολοκληρώσει τη φιέστα των σαρκικών σου απολαύσεων. Με τη διαφορά πως και εκείνη επίσης αδυνατεί να κουνηθεί, έχει φουσκώσει σαν να διανύει το Β’ τρίμηνο εγκυμοσύνης και κάθε νύξη ή ύπουλη κίνησή σου για σεξ της φέρνει αναγούλα. Μη γκρινιάζεις, εσύ επέμενες να παραγγείλετε στο τέλος και το σουφλέ σοκολάτας.

Την πρώτη νύχτα του γάμου
 

Η παράδοση (και το σινεμά) θέλει το γαμπρό να σηκώνει την νέα του σύζυγο στα χέρια, να μπαίνουν στη σουίτα, να ξαπλώνουν στο kingsize κρεβάτι και να επιδίδονται σε καυτό σεξουαλικό μαραθώνιο. Η πραγματικότητα θέλει τη νύφη κουρέλι όχι μόνο από τον ίδιο το γάμο, αλλά και από όλους τους μήνες τρεξίματος που έχουν προηγηθεί. Άσε που εδώ που τα λέμε, αυτή η παράδοση είναι απομεινάρι μιας άλλης εποχής, τότε που το ζευγάρι δεν είχε προγαμιαίες σχέσεις και η πρώτη νύχτα του γάμου είχε περισσότερο σασπένς απ’ όλες τις ταινίες του Χίτσκοκ μαζί. Στις μέρες μας το σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου είναι σαν επεισόδιο από τα Φιλαράκια: ευχάριστο, αλλά το έχεις ξαναδεί.




Απο:oneman







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους