Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Θ.Χειμάρας: Μετά την ΑΤΕ έρχεται η σειρά της ΛΑΡΚΟ

Για ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ κάνει λόγο ο τ.Βουλευτής Φθιώτιδας Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, των Ανεξάρτητων κ. Θεόδωρος Χειμάρας. 
Ο κ. Χειμάρας στη δήλωση του καταγγέλλει την κυβέρνηση, η οποία προωθεί για τη ΛΑΚΡΟ το ίδιο μοντέλο ιδιωτικοποίησης που εφαρμόστηκε για την ΑΤΕ. Δηλαδη "σπάσιμο" της εταιρίας σε 2 κομμάτια, από τα οποία το υγιές θα δοθεί στους ιδιώτες, ενώ το μη υγιές θα παραμείνει στο κράτος και στις πλάτες των φορολογουμένων.
Στη δήλωση του ο κ. Χειμάρας αναφέρει:

 
"Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας συνεχίζεται. Μετά την ΑΤΕ έρχεται η σειρά της ΛΑΡΚΟ. Το μοντέλο που προωθείται από την κυβέρνηση δεν είναι άλλο από αυτό που χρησιμοποιήθηκε και στην ΑΤΕ.
                Σύμφωνα με πληροφορίες, θα σπάσει σε 2 κομμάτια, το υγειές και το μη υγειές και με την τακτική της αφαίρεσης της άδειας εξόρυξης 31/12/2012 θα ακολουθήσει το ξεπούλημα του υγιούς τμήματος.
                Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ταχθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων, ενάντια στην τακτική του ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας.
                Καλώ τους βουλευτές του νομού μας να πάρουν ανοιχτά θέση, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ΛΑΡΚΟ συγκαταλέγεται μεταξύ των 5 μεγαλύτερων παραγωγών σιδηρονικελίου στον κόσμο, ελέγχει περίπου το 6% της ευρωπαϊκής αγοράς ενώ δίνει ψωμί σε 900 οικογένειες."
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους