Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Επικράτησε το ΠΑΜΕ σε υπαλλήλους και οικοδόμους


Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η συμμετοχή στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές της εβδομάδας στο 
Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, καθώς στη διαδικασία συμμετείχαν 203 άτομα από τους 154 που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές.
Στις αρχαιρεσίες του Σωματείου κατατέθηκε... 




μόνο ένα ψηφοδέλτιο, αυτό της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας που προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΜΕ. Αποτέλεσμα μάλιστα της αυξημένης συμμετοχής ήταν να αυξηθούν από 1 που ήταν μέχρι τώρα σε 2 οι αντιπρόσωποι της Δ.Α.Σ. και του Σωματείου στην Ομοσπονδία, αλλά και να αυξηθούν από 4 σε 5 οι αντιπρόσωποι στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας.

Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η παράταξη Πανοικοδομική Ενότητα που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ ήταν η νικήτρια των εκλογών που διεξήχθησαν πριν από λίγες ημέρες στο Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Φθιώτιδας, όπου επίσης υπήρξε αύξηση στον αριθμό των μελών που προσήλθαν στις κάλπες.
Μάλιστα στις εκλογές των οικοδόμων της Φθιώτιδας προσήλθαν συνολικά 396 άτομα από τους 264 που είχαν ψηφίσει το 2010. 
Η Πανοικοδομική Ενότητα (ΠΑΜΕ) πήρε 174 ψήφους από τους 118 το 2010, η Οικοδομική Συνεργασία (ΠΑΣΚΕ) πήρε 169 από 136 το 2010, ενώ 46 ψήφους έλαβε η Αγωνιστική Ταξική Κίνηση Οικοδόμων που δεν συμμετείχε στις προηγούμενες εκλογές.



 


Απο: Εφημ. ΗΜΕΡΑ 29/5/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους