Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Συνάντηση προεδρείου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ με Καπερνάρο και Μακαρίου

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων και προέδρων των σωματείων εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ με το Βουλευτή Β' Αθήνας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" κ. Βασίλειο Καπερνάρο και τον πολιτευτή Εύβοιας κ. Σταύρο Μακαρίου.
Παρόντες από την πλευρά των εργαζομένων ήταν οι : Πελαγία Παπαϊωάννου, Αναστάσιος Θωμάς ( πρόεδρος σωματείου Εύβοιας), Ιωάννης Φουρτάκας και Ανδρέας Κορέντζελος, οι οποίοι παρέδωσαν στον κ. Καπερνάρο τις θέσεις και τις προτάσεις των εργαζομένων για τη βιομηχανική αναδιάρθρωση της ΛΑΡΚΟ με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής και μείωση του κόστους.




Η εταιρεία είναι η μόνη παραγωγός σιδηρονικελίου στην Ε.Ε., δραστηριοποιείται σε 6 Νομούς με 1500 εργαζόμενους, ενισχύει την Ελληνική οικονομία με συνάλλαγμα 1 εκατομμύριο Δολλάρια ημερησίως, μάλιστα το Δημόσιο οφείλει στην εταιρεία 68.000.000 ευρώ από επιστροφή Φ.Π.Α. και τέλος κάνει αυτοδιαχείριση του προϊόντος της δηλαδή αν δεν παράγει δεν λειτουργεί και δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.
Η παραπάνω συνάντηση έγινε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των κυρίων Καπερνάρου και Μακαρίου με την Ένωση Ταξί Χαλκίδας.


Aπο: http: eviaportal.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους