Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ψαθάς: "Να κινητοποιηθούμε ώστε να παραμείνει ανοιχτή η Λάρκο"

 
Οι εξελίξεις σε σχέση με την εταιρία Λάρκο και το μέλλον αυτής είναι ραγδαίες το τελευταίο διάστημα και έτσι αποφάσισε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κος Ψαθάς, να φέρει το θέμα ως προς συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Ο κος Ψαθάς κατά την τοποθέτησή του στο θέμα ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρξουν κινητοποιήσεις και από την μεριά του Δήμου ώστε να μην υπάρξουν άσχημες εξελίξεις και με την εταιρία Λάρκο, όπως συνέβη κατά το κοντινό παρελθόν με το ΤΕΙ. Θα πρέπει, σημείωσε, όλοι μαζί ανεξάρτητα αν συμφωνούν όλοι ή όχι με το πως λειτουργεί η εταιρία, να ενωθούν και να κάνουν ότι μπορούν ώστε να αποφευχθεί το "μοιραίο".





Στο θέμα, το οποίο έθεσε ο κος Ψαθάς ως προς συζήτηση, ο Δήμαρχος ανέφερε προς το σώμα ότι από την μεριά του εδώ και καιρό φωνάζει "ότι δεν αποκλείεται η εταιρία Λάρκο να είναι μία νέα ΕΡΤ". Και όπως ανέφερε, αν και το φωνάζει καιρό, πολλοί από την Λάρκο δεν έδιναν σημασία στα λεγόμενά του. Επίσης σημείωσε ότι έχει παρευρεθεί σε όλες τις κινητοποιήσεις και σε όλες τις συγκεντρώσεις που έχουν διεξάγει οι εργαζόμενοι της εταιρίας. Από εκεί και πέρα όσον αφορά τις κινητοποιήσεις, ανέφερε ότι "δεν μπορούμε μόνοι μας να κινητοποιηθούμε για την εταιρία, αλλά μπορούμε να στηρίξουμε και να βρισκόμαστε μαζί στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Ακόμη και αν ζητηθεί να γίνει και κάποια ειδική συνεδρίαση για το θέμα, ο Δήμος θα είναι υπέρ". Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης Κώστας Πολυζώης, ο οποίος εργαζόταν στην εταιρία Λάρκο, από την οποία συνταξιοδοτήθηκε.
Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης κος Ράζος, ο οποίος ανέφερε ότι πέραν όσων συζητήθηκαν θα πρέπει να γίνει και κάποιο ψήφισμα στο οποίο θα δηλώνουν την στήριξή τους στην εταιρία.




Aπο:  messapianews.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους