Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

90χρονη περπάτησε ένα ολόκληρο βουνό σε μια μέρα

Ήθελε να ανάψει τα καντηλάκια και χάθηκε στο βουνό. Βρέθηκε μετά από μία μέρα, να περιπλανιέται κατάκοπη και εξαντλημένη αφού πέρασε μια νύχτα μακριά από το σπίτι της και στην προσπάθεια της να προσανατολισθεί είχε περάσει στην απέναντι πλευρά του βουνού πίσω από την Λάρυμνα.
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας 90χρονης από την Λάρυμνα η οποία είχε για πολλοστή φορά χαθεί. 

Οι συγγενείς της αφού την αναζήτησαν... 







την Δευτέρα σε κάθε πιθανό σημείο μέσα και γύρω από τη Λάρυμνα, ενημέρωσαν την αστυνομία. Σήμερα και μετά από 24 ώρες αναζήτησης ζητήθηκε η συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ άνδρες της οποίας με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο βρέθηκαν στην Λάρυμνα. 
Μετά από ώρες αναζήτησης το αποτέλεσμα ήταν θετικό αφού σε μια πλαγιά στην Κουτρόλα στη θέση Σταυρός και σε αντίθετη τελείως κατεύθυνση από το χωριό εντοπίστηκε η υπερήλικη να προχωρά κυριολεκτικά μπουσουλώντας αφού δεν είχε άλλες δυνάμεις μετά από τόσο περπάτημα και μια νύχτα στην ύπαιθρο. Στους πυροσβέστες που την εντόπισαν η ίδια με τις λιγοστές δυνάμεις που είχε έλεγε και ξανάλεγε πως ήθελε να ανάψει τα καντηλάκια και χάθηκε. 
Προφανώς είχε κατά νου να επισκεφθεί κάποιο ξωκκλήσι, εντύπωση όμως προκάλεσε σε όλους η μεγάλη απόσταση που διήνυσε παρά τα 90 της χρόνια.


 
Aπο:  lamiafm1.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους