Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί λάτρεις της Ε.Ε. και του μεγάλου κεφαλαίου υπόσχονται άγρια φορολόγηση των αυτοαπασχολούμενων.


Αναφερόμενος χτες σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Βήμα», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αρμόδιος τομεάρχης Οικονομικών και Ανάπτυξης, Γ. Σταθάκης, για τα φορολογικά έσοδα δήλωσε, σε συνέχεια παλιότερης του αναφοράς για την « Ελλάδα που υποφέρει 20 χρόνια από λίγους φόρους», τα εξής:






«… τα νομικά πρόσωπα και οι επιχειρήσεις είχαν μια μεγάλη υστέρηση (φορολόγησης) που σήμερα είναι μικρότερη, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει. Εάν ισχύσει η σημερινή φορολογία και πατάξουμε τη φοροδιαφυγή, θα έχουμε μεγαλύτερα έσοδα. Δεν θα αλλάξουμε κανέναν φορολογικό συντελεστή. Τα έσοδα θα αυξηθούν και η φοροδιαφυγή θα φέρει έσοδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνει αυτό». Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που εκδόθηκε αμέσως μετά, επιβεβαίωσε την ουσία των δηλώσεων.



Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε,

Θυμήσου

ü  πως σε στοχοποιήσανε ως τον μεγάλο οφειλέτη του δημοσίου που έριξε έξω το κράτος από την αρχή της κρίσης.

ü  ότι για τους υπηρέτες της Ε.Ε. και το μεγάλο κεφάλαιο είσαι «διαρθρωτικό πρόβλημα».

ü  πως θα σε φορολογήσουνε από το πρώτο ευρώ με 26% , ενώ σου κατήργησαν το αφορολόγητο και σου φόρτωσαν τέσσερις αυξήσεις του ΦΠΑ από το 2010.

ü  την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης που επέβαλλε επιπλέον φόρο από 1% έως 4%.

ü  ότι ο φόρος που θα πληρώσεις φέτος θα είναι αυξημένος έως και εννέα φορές πάνω σε σχέση με το 2010.

ü  ότι όταν εσύ δεν έχεις να πληρώσεις το ρεύμα και την θέρμανση στο μαγαζί σου η ίδια στιγμή η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ συζητάει με την ΤΡΟΪΚΑ (ΕΕ., ΔΝΤ, ΕΚΤ) την παροχή φτηνής ενέργειας για τους βιομηχάνους.

ü  τα τεκμήρια και τα τέλη κυκλοφορίας που αυξήθηκαν από το 2010 δύο φορές, ενώ οι φόροι στα καύσιμα τρεις φορές.

ü  ότι με τους νέους φορολογικούς συντελεστές εσύ πληρώνεις δυσβάστακτους φόρους ενώ το μεγάλο κεφάλαιο έχει φοροελαφρύνσεις και μείωση συντελεστών….



ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Τώρα ξέρεις όταν μιλάνε για φορολογική υστέρηση και πάταξη της φοροδιαφυγής δείχνουν πάλι ΕΣΕΝΑ.

ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!

Συσπειρώσου με την ΠΑΣΕΒΕ, ενάντια στην πολιτική των μονοπωλίων, όποιο πολιτικό μανδύα και αν έχει. Όπως σου μαυρίζουν τη ζωή και την ψυχή, μαύρισε τους στο Σωματείο σου, στην Ομοσπονδία σου, στο Δήμο, την Περιφέρεια και την Ευρωβουλή.



Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους