Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ




Υποψήφιος Περιφερειάρχης
  Μαρίνος Γιώργος
Στερεάς Ελλάδας
  Μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης
  Μπασδέκης Κώστας
Φθιώτιδας
  Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημοτικός σύμβουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος
  Ρούσσης Γιώργος
Λοκρών
  στέλεχος του ΚΚΕ, Δημοτικός σύμβουλος
 



Απευθυνόμαστε στα φτωχά λαϊκά στρώματα του Δήμου Λοκρών, σε όλους εκείνους που δοκιμάζονται από την φτώχεια, την ανεργία  και την ανέχεια. Σε αυτούς που καταλαβαίνουν  πως πληρώνουν την οικονομική κρίση που δημιούργησαν οι κεφαλαιοκράτες στην προσπάθειά τους να κερδίσουν περισσότερα. Απευθυνόμαστε σ’ εκείνους που βλέπουν πιο καθαρά το ρόλο που έπαιξαν σ’ αυτή την πορεία η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
 





Απευθυνόμαστε σε εκείνους που πίσω από τα μεγάλα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να διακρίνουν τον αντικαταστάτη του ΠΑΣΟΚ στο διπολικό σύστημα που διαμορφώνει η άρχουσα τάξη. Που καταλαβαίνουν την γρήγορη προσαρμογή του στα συμφέροντα του καπιταλιστικού συστήματος. Που βλέπουν πως παρά τις αντιμνημονιακές του κορώνες έχει προσανατολισθεί υπέρ της ΕΕ και της συνθήκης του Μάαστριχτ που είναι η μήτρα των μνημονίων και όλων των αντιλαϊκών πολιτικών.
Αυτά πρέπει να έχουν στο νου τους ξεκάθαρο τα λαϊκά στρώματα μπροστά στις εκλογές που έρχονται και στους αγώνες που πρέπει να συνεχιστούν.
Με βάση αυτά να αντιληφθούν τον ενιαίο πολιτικό χαρακτήρα των εκλογών. Γιατί ενιαίο πόλεμο δέχθηκαν από την ΕΕ, κυβερνήσεις, περιφέρειες, τους δήμους. Να καταλάβουν πως οι δήμοι και οι περιφέρειες λειτούργησαν και θα λειτουργούν στα πλαίσια των οδηγιών της Ε.Ε για λιγότερο κράτος και καλύτερο περιβάλλον δράσης τω μονοπωλίων, για ιδιωτικοποιήσεις και έργα ανταποδοτικά, που θα μεταφέρουν νέους φόρους, τέλη και διόδια στο λαό. Να θυμηθούν  την συμβολή του δήμου και της περιφέρειας στις μεθοδεύσεις της Ε.Ε για την διάλυση των εργασιακών σχέσεων, για το χτύπημα του 8/ώρου.
Τρεις είναι οι κάλπες που θα στηθούν, αλλά σε αυτές θα αναμετρηθούν δύο πολιτικές.
Η μία είναι η συνέχεια των όσων ζούμε σήμερα. Που στηρίζει τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, που βλέπει να αλλάζουν τα πράγματα όταν περάσει η οικονομική κρίση, εάν διαπραγματευτούμε καλύτερα με την Ε.Ε και τα μονοπώλια, ώστε να αλλάξουν προσανατολισμό και να γίνουν φιλεργατικά. Δηλαδή να γίνει ο λύκος αρνάκι. Αυτό όμως δεν γίνεται ούτε την

Δευτέρα παρουσία.  Αυτή είναι η πολιτική της Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και άλλων πολιτικών  δυνάμεων της  διαχείρισης του συστήματος στα πλαίσια της Ε.Ε
Η άλλη άποψη, η πολιτική που δίνει ελπίδα για σήμερα και αύριο που μπορεί να υλοποιηθεί είναι αυτή που αντιπαλεύει το σύστημα που ζούμε, που θέλει να το ανατρέψει. Αυτή έχει άλλη λογική για την αυτοδιοίκηση, προβάλλει την ανάγκη να μην λειτουργούν οι δήμοι και οι περιφέρειες ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια σαν ανώνυμες εταιρείες. Δεν αποδέχεται καμιά φοροδοτική ή φοροεισπρακτική λειτουργία τους. Επιζητά την μεγαλύτερη λαϊκή συσπείρωση που με τους αγώνες της θα επιβάλλει την αποδέσμευση της Χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα κοινωνικοποιήσει τα μονοπώλια και τις συγκεντρωμένες μονάδες παραγωγής, που θα εγκαθιδρύσει την δική της εργατική λαϊκή εξουσία και θα διαφεντεύει το τόπο του και τον πλούτο που παράγει. 

Αυτή είναι η πολιτική που εκφράζει το ΚΚΕ και οι σύμμαχοί του στο λαϊκό κίνημα. 
Με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να θολώσουν το πολιτικό σκηνικό, με νέα δήθεν πολιτικά σχήματα και καινούργια πρόσωπα που υπηρετούν το σύστημα. 


Η προβολή της θεωρίας του ανεξάρτητου και η αποσιώπηση της υποστήριξης που παρέχουν τα κόμματα της διαχείρισης του συστήματος, είναι μια πολιτική απάτη για να αποφύγουν την κατακραυγή του λαού. Για να παραπλανήσουν άλλη μια φορά τους εργαζόμενους
Η πολιτική ταύτιση των κομμάτων τους σε κεντρικό επίπεδο, επιτρέπει την κινητικότητα των στελεχών τους σε τοπικό επίπεδο. Αυτό όμως δείχνει την ιδεολογική τους φτώχεια, την έλλειψη σταθερών αρχών και θέσεων, την έλλειψη σοβαρότητας, τον καιροσκοπισμό τους, την ιδιοτέλεια, την αναξιοπιστία τους.


Σε αυτά τα πλαίσια δίνουμε την μάχη μας και στο Δήμο Λοκρών. Σε ένα Δήμο που επέτρεψε να απογυμνωθεί από όλες σχεδόν τις Δημόσιες Υπηρεσίες. Που εφάρμοσε πιστά τον «καλλικράτη». Που λειτούργησε μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του Λαού, που έχει τεράστιες ευθύνες για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί, γιατί συνέβαλε καθοριστικά στην επιδείνωση της θέσης των λαϊκών οικογενειών, σε όλους τους τομείς, παιδεία, υγεία, κοινωνική πρόνοια, αθλητισμό, περιβάλλον, ποιότητα παροχής δημοτικών υπηρεσιών.  


Από κοινού Δήμαρχος, πλειοψηφία ΔΣ, αξιωματική αντιπολίτευση, δήθεν ανεξάρτητοι, με ομόφωνες αποφάσεις, συνεργάσθηκαν με όσους πρόβαλλαν φιλανθρωπία, τάχα, κάνοντας κινήσεις εντυπωσιασμού (κοινωνικό ιατρείο, παντοπωλείο, διανομή τροφίμων), χωρίς ποτέ να διεκδικήσουν όσα δικαιούται και χρειάζεται ο Λαός του Δήμου.
Γιατί παρέμειναν προσκολλημένοι σε προγράμματα της ΕΕ αμφίβολης αξίας τις περισσότερες φορές για την εργατική λαϊκή οικογένεια. Γιατί όλοι μαζί ψήφισαν προϋπολογισμούς – ισολογισμούς, ωραιοποιημένους, ισοσκελισμένους, αποδεχόμενοι την σοβαρή υποχρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και της δημόσιες επενδύσεις. Έτσι δυσχέραιναν την οικονομική δυνατότητα του Δήμου, με αποτέλεσμα να μην εξοφλούνται παλιές και νέες οφειλές σε τρίτους και εργαζόμενους, να μην υλοποιούνται αναγκαία έργα σε δομές και υποδομές, να παραμένει μεγάλο το κόστος των δημοτικών τελών, το οποίο επιβαρύνει το πενιχρό εισόδημα των λαϊκών νοικοκυριών.

Γιατί συνολικά λειτούργησαν τον Δήμο σαν ένα ακόμα μηχανισμό του αστικού κράτους που μεριμνά να εφαρμόζονται μέτρα σε βάρος του λαού για να  εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των επιχειρηματιών και του κεφαλαίου.
Σήμερα διεκδικούν να διοικήσουν το Δήμο ο τωρινός Δήμαρχος με τον συνδυασμό του και οι φερόμενοι σαν αντίπαλοι του συνδυασμοί, οι οποίοι έχουν επικεφαλείς και υποψηφίους κυρίως στελέχη που προέρχονται ή έχουν χρηματίσει στους ίδιους πολιτικούς χώρους. Όλοι τους αλλάζουν ονόματα, εμφανίζονται ως νέοι, άφθαρτοι, ικανοί, τάζουν ελπίδα, έργα και λύσεις.

Και όμως οι ιδέες τους είναι τόσο παλιές όσο και το καπιταλιστικό σύστημα που υποστηρίζουν και τους στηρίζει. Δεν πρόκειται να δώσουν λύσεις όπως δεν έδωσαν εδώ και πολλά χρόνια γιατί είναι οι ίδιοι με αυτό που ήταν χθες, είναι τα φθαρμένα υλικά του συστήματος που δεν μπορούν να γίνουν καινούργια. Οι πολιτικές τους καμιά ανακούφιση δεν θα δώσει στους άνεργους στα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Απέναντι από αυτούς τους συνδυασμούς αναπτύσσει δράση η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ. Ο συνδυασμός μας γνωστός για την σταθερότητα θέσεων, μαχητικότητας, συνέπειας και ανιδιοτέλειας από χρόνια πάλεψε, παλεύει, αντιστέκεται.


·      Αντιστεκόμαστε στο Δήμο επιχείρηση και στις σχέσεις του με το μεγάλο κεφάλαιο. Στο Δήμο που υπερασπίζεται και εφαρμόζει αντιλαϊκές πολιτικές. Όχι στους φόρους, τα τέλη, τα πρόστιμα. Όχι στα χαράτσια. Όχι στην ανταποδοτική λογική και την ιδιωτικοποίηση – εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών του.
·      Μόνιμος προσανατολισμός της δράσης μας στο λαό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στη δουλειά, στο σπίτι, στη γειτονία. Για  υγιεινές συνθήκες διαβίωσης. Για δωρεάν δημόσιες κοινωνικές Υπηρεσίες για όλους. Κέντρο Υγείας και δίκτυο ιατρείων καλά στελεχωμένο και επαρκώς εξοπλισμένων σε όλη την έκταση του Δήμου. Αναμορφωμένο αποκλειστικό δημόσιο σχέδιο παροχής βοήθειας στο σπίτι.   
·      Όχι στις ΜΚΟ και τις λεγόμενες αναπτυξιακές εταιρίες.
·      Δημόσιοι δωρεάν βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλους με κρατική υποχρέωση στην εξασφάλιση της λειτουργίας τους. Όχι στις συγχωνεύεις , καταργήσεις σχολείων. Καλά συντηρημένα με επαρκές εκπαιδευτικό προσωπικό και με κόντρα στα επιχειρηματικά συμφέροντα της πλουτοκρατίας σχολεία.
·      Ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική, αντιπυρική και αντισεισμική προστασία στην ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή μας .
·      Έργα υποδομής όπου χρειάζονται. Στοχευμένες παρεμβάσεις στα χωριά του Δήμου που καθυστερούν απαράδεκτα.
·      Αντιμετώπιση των οξυμένων περιβαλλοντικών προβλημάτων στη Λάρυμνα και όλο το Δήμο.
·      Πρόγραμμα διαμόρφωσης και συντήρησης σύγχρονου οδικού δικτύου και αγροτικής οδοποιίας. Αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και υδάτινων πόρων για την εξασφάλιση ύδρευσης όπου δεν υπάρχει, άρδευσης σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του λαού. Καμιά ιδιωτικοποίηση .
·      Στοχευμένες παρεμβάσεις στον πολεοδομικό ιστό της πόλης της Αταλάντης και των χωριών του Δήμου, χωρίς επιβάρυνση του λαού και κερδοσκοπία των επιτηδείων.
·      Αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών της διοίκησης, της καθαριότητας, διαχείρισης και ανακύκλωσης απορριμμάτων, του πρασίνου, της ύδρευσης, της άρδευσης,  του πολιτισμού, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος.
·      Αταλάντευτοι στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών ενάντια στο ξεκλήρισμά τους, την μείωση και τον αφανισμό δυναμικών καλλιεργειών της περιοχής μας. Πολέμιοι της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ και της ΚΑΠ.
·      Αδιάκοπη πάλη για να σωθεί η Λάρκο να μην ιδιωτικοποιηθεί, να εκσυγχρονιστεί και να αναπτυχθεί για τα συμφέροντα των εργαζομένων και του Λαού.




ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΗΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ

ΜΗ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΕ ΤΗΣ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

Οι προτάσεις τους ανεξαρτήτως διαφορών οδηγούν σε παραπέρα χτύπημα των λαϊκών δικαιωμάτων

Η ΨΗΦΟΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ -  ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ


18 ΜΑΗ ψηφίζουμε
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ







ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ                                                
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΥΣΑΦΩ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                      
ΒΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                              
ΓΡΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ                                
ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                                   
ΚΑΣΤΡΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                  
ΚΟΛΙΟΦΟΥΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΛΟΥΚΑ                                
ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                  
ΛΥΓΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                                            
ΜΠΑΦΟΥΤΣΟΥ ΑΝΤΡΙΑΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                 
ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ                       
ΦΛΟΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ                              
ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                  
ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ            
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                    
ΝΤΑΛΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ                            
ΡΟΥΣΣΗ ΡΕΒΕΚΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                                                                
ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                      
 ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                    
ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                      
ΔΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΕΣΤΗ                   
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                      
ΚΑΡΑΜΕΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                      
ΜΑΓΓΑΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ                                  
ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ       
ΜΠΑΦΟΥΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                               
ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                             
ΔΑΡΡΑ ΑΘΗΝΑ του ΑΝΔΡΕΑ                                             
ΚΑΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ                 
ΚΑΡΑΜΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ                   
ΚΩΤΣΑΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ                                                
ΜΠΟΥΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                            
 ΝΥΔΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ                               
ΦΛΟΥΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                        






ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΓΚΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ   
ΚΑΡΑΒΑ ΑΓΓΕΛΑ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ                                           
ΠΑΤΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
ΜΑΓΓΑΦΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ             
ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                
ΠΑΣΠΑΡΔΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ        
ΤΡΟΙΖΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ                                              
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ                 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                               
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ                                                                   
ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                
ΡΟΥΣΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                                                                                             
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΛΕΚΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ       
(ΝΤΙΝΑ) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΔΑΡΡΑ ΕΛΕΝΗ του ΠΕΤΡΟΥ                                                                                                                                    
ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ                                                                                                          
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ                                                                                 
ΝΥΔΡΙΩΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                                                        
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                                                     
ΖΑΡΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ                                                                                      
ΡΟΒΙΘΑΚΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                                                                           
ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ                                                                                    































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους