Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Εδώ Λιολιοπούπολη, Εδώ Λιολιοπούπολη

Η Λιολιοπούπολη έχει  τον δήμαρχό της και δεν τον αλλάζει ,είναι τέλειος!! καπάτσος !!πληθωρικός σε ιδέες!! και συνδικαλιστής!!!!!!!.
Ο λαός της Λιολιοπούπολης  θα κάνει πάρτι και σε λίγο καιρό που θα έχει το κούρο θα γίνει χαμός στο οποίο μάλλον θα συμμετέχουν όλοι  .
Θα έχουν και έναν νέο αντιδήμαρχο παπαγάλο που θα του γίνουν τα απαραίτητα μαθήματα  να μάθει καλούς τρόπους για να κυκλοφορεί στην κοινωνία και να μην  βλέπει . Φυσικά και αυτός είναι συνδικαλιστής στην ΛΑΡΚΟ.
Η Λιολιοπούπολη θα έχει Δήμαρχο συνδικαλιστή  (επάγγελμα)   ο Δήμαρχος  δηλαδή θα είναι  κάτι σαν  σανόχι  εργάτης  η μάλλον το βρήκα εργάτης του Λαού  όχι δηλαδή να δουλεύει . να τους δουλεύει , εξ άλλου  έτσι  ήταν όλοι οι Δήμαρχοι.  





Λαέ της Λιολιοπούπολης σήκωσε  παντιέρα.

Μην αφήνεις το χωριό μας να ερημώσει .Να καταγγείλουμε τον κάθε Αδιάφορο που παρκάρει στα πεζοδρόμια  τον βλάκα που κλείνει το δρόμο με το αυτοκίνητο του τον  κακομαθημένο που αφήνει τα σκουπίδια έξω από τον κάδο .

Ο νέος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας πρέπει να ακούει και να διαβάζει όλες  της φωνές .
 Είναι μαγικό να μπαίνεις σε ένα χωριό και να το θαυμάζεις .
Να μην θέλεις να φύγεις.
Όλες οι τοπικές κοινότητες του Δήμου θα έρθουν να ξεναγηθούν στον κόμβο που μας έφτιαξαν, μετά λεωφορείο θα τους πηγαίνει στο Πόρτο Λιόλιορώην σκάλα Αταλάντης )όπου θα γίνονται και οι απαραίτητες Δεξιώσεις.


ΛΑΕ ΤΗΣ ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΠΟΛΗΣ

Ποιόν θα αφήσουμε να μας πλανέψει;

Κανέναν.

  Δήμαρχος  Συνδικαλιστής
      Αντιδήμαρχος  Συνδικαλιστής
αχ, Λιολιοπούπολη τον κόσμο και αν γυρίσω  τέτοιο κόμβο δεν θα ξαναβρώ
 
Αντίο Λιολιοπούπολη. Αντίο, Αντίο
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους