Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Καυτή συνεδρίαση την Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Λοκρών

Με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Λοκρών που παράλληλα αναμένεται να συζητήσει και για τα διόδια.
Με ορισμένα «καυτά» ζητήματα όπως είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων και η ηλεκτροδότηση του καταυλισμού των Ρομά στην Αταλάντη στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 19:30, όπου παράλληλα αναμένεται να συζητηθούν αρκετά ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.





Με αφορμή μάλιστα τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λαμία κατά των διοδίων το μεσημέρι της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο Λοκρών αναμένεται να συζητήσει το ζήτημα της λειτουργίας των σταθμών διοδίων εντός των ορίων του αλλά και το πρόβλημα με την κίνηση φορτηγών οχημάτων μέσα από τους οικισμούς Προσκυνά και Τραγάνα και παράλληλα να ερευνήσει τις ενέργειες που θα κάνει στη συνέχεια. Επίσης στην αρχή της συνεδρίασης αναμένεται να γίνουν αναφορές σε θέματα εκπαίδευσης όπως η κατάργηση των Λυκειακών Τάξεων Λάρυμνας, αλλά και η διεξαγωγή μυοκτονιών στα σχολικά κτήρια. Αρκετή συζήτηση επίσης πρόκειται να προκαλέσουν ζητήματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη όπως η ανάθεση αποκομιδής απορριμμάτων και η ηλεκτροδότηση του καταυλισμού των Ρομά. 

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

Θέμα 1ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού Ν.Π.Δ.Δ. για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. 

Θέμα 2ο: Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Λοκρών στο Δ.Σ. του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φ.Ο.Δ.Σ.Α.) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

Θέμα 3ο: Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης. 

Θέμα 4ο: Εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης. 

Θέμα 5ο: Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. 

Θέμα 6ο: Εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου Ν.Π.Δ.Δ. για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. 

Θέμα 7ο: Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης. Θέμα 8ο: Εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης. 

Θέμα 9ο: Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου. 

Θέμα 10ο: Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου. 

Θέμα 11ο: Τροποποίηση συστατικών πράξεων των Ν.Π.Δ.Δ.: α) Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, β) Για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, γ) Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης. 

Θέμα 12ο: Ανάθεση αποκομιδής απορριμμάτων. 

Θέμα 13ο: Συγκρότηση Επιτροπής δημοτικών συμβούλων (τακτικών & αναπληρωματικών) για την παραλαβή μικρών έργων. 

Θέμα 14ο: Ορισμός δημοτικού συμβούλου (τακτικού & αναπληρωματικού) ως μέλος της Επιτροπής παραλαβής μεγάλων έργων. 

Θέμα 15ο: Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών. 

Θέμα 16ο: Ορισμός δημοτικού συμβούλου (τακτικού & αναπληρωματικού) ως μέλος της Επιτροπής του αρθρ. 67 του Π.Δ. 28/80 για την παραλαβή υπηρεσιών – προμηθειών. 

Θέμα 17ο: Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής ανταλλακτικών και εργασιών επισκευής οχημάτων. 

Θέμα 18ο: Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής εκτίμησης καταλληλότητας για την αγορά – μίσθωση – εκμίσθωση και εκποίησης ακινήτων. 

Θέμα 19ο: Απόφαση για ηλεκτροδότηση οικισμού «Ρομά». 

Θέμα 20ο: Παράταση δουλειάς διόδου διέλευσης γεωτρήσεων Κορκορά. 

Θέμα 21ο: Ορισμός μελών (τακτικών & αναπληρωματικών) της τριμελούς Επιτροπής χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς – πωλητές λαϊκών αγορών. 

Θέμα 22ο: Καθορισμός χρονικού διαστήματος υποβολής δικαιολογητικών για την ανανέωση επαγγελματικών αδειών πωλητών αγορών. 

Θέμα 23ο: Καθορισμός πιστωτικού Ιδρύματος για έντοκη κατάθεση εσόδων του Δήμου Λοκρών.

Θέμα 27ο: Παραχώρηση εξοπλισμού τηλεοπτικών μεταδόσεων που υπάρχουν στον Μεγαπλάτανο (Προφήτη Ηλία) στην εταιρεία Digea. 

Θέμα 25ο: Επεκτάσεις Φ.Ο.Π. Δήμου Λοκρών. 

Θέμα 26ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού. 

Θέμα 27ο: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ για κάλυψη εκτάκτων εποχικών αναγκών




Απο: Eφημ. Ημερα 26/9/2014






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους