Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η κοινωνία στενάζει και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ "τσακώνονται" για το ποιος είναι περισσότερο "δημοκράτης"!

Η ενθουσιώδης επισήμανση του Αντώνη Σαμαρά ότι η ΝΔ είναι η «δημοκρατική παράταξη» προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ που εγκάλεσε τον... πρωθυπουργό, ζητώνταςε τον σεβασμό «των εννοιών και της ιστορίας».
 
«Η παράταξή μας δεν διαιρεί, ενώνει! Δεν μονοπωλούμε τη δημοκρατία, όπως έκαναν κάποιοι άλλοι. Ούτε την...
 
 
 
 
 
 
κοινωνική δικαιοσύνη. Ούτε τον πατριωτισμό, ούτε τις μεταρρυθμίσεις, ούτε τα ευρωπαϊκά ιδεώδη…», είπε ο πρωθυπουργός στην Χαλκιδική, στην ομιλία του για τα 40 χρόνια της ΝΔ.
 
Μάλιστα, και προσπαθώντας να διαχωρίσει τη ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός συνέχισε αναφερόμενος στο κόμμα του: «Παράταξη που φέρνει περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερα δικαιώματα, λιγότερο κράτος, λιγότερη γραφειοκρατία και ελλείμματα, εμείς είμαστε! Παράταξη προόδου της χώρας και για λογαριασμό ολόκληρου του λαού και όχι μόνο των κομματικών «εκλεκτών», των άπληστων «ισχυρών» και των αδίστακτων «συντεχνιών», εμείς είμαστε! Η Νέα Δημοκρατία!».
 
Ο κ. Καρύδης επεσήμανε ότι «η δημοκρατική παράταξη ήταν και είναι ιστορικά και ιδεολογικά η  "άλλη" παράταξη σε σχέση με τη ΝΔ» και ζήτησε να «σεβόμαστε τις έννοιες και την ιστορία».
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε μάλιστα ότι «η περίοδος 2004-2009 της κυβέρνησης Καραμανλή δεν μπορεί να ξεχαστεί. Τα “ισοδύναμα μέτρα” των Ζαππείων ελπίζουμε να έχουν γίνει μάθημα για την “αντιμνημονιακή” φάση της ΝΔ, όταν το ΠΑΣΟΚ σήκωνε μόνο το τεράστιο βάρος των δύσκολων αποφάσεων».
 
 
 
 
Aπο: fonaklas 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους