Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, διχασμένο… διαδικτυακό!



Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας του. Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις το καταδεικνύουν όπως και οι εσπευσμένες πρωτοβουλίες του Ευάγγελου Βενιζέλου να προχωρήσει στην μετεξέλιξή του σε Δημοκρατική παράταξη προκειμένου να διευρύνει την κοινωνική και εκλογική του βάση...
 







Και αν η Χαριλάου Τρικούπη βιώνει τη δύσκολη πραγματικότητα αναζητώντας συμμάχους οι διάφορες εκφάνσεις του ΠΑΣΟΚ στα social media ανθούν για τα καλά, άλλοτε με χιουμοριστική διάθεση κι άλλοτε αποτυπώνοντας τις «τάσεις» που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

«Τάσεις» που είτε στηρίζουν τον πρόεδρο Βενιζέλο ή τον Γιώργο Παπανδρέου ή τον Κώστα Σημίτη, το «παλιό» ή το…«νέο» ΠΑΣΟΚ και που κυρίως εκφράζουν την αγωνία μελών, στελεχών και φίλων του για το μέλλον του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα, μιας και το ΠΑΣΟΚ παρά την δημοσκοπική και εκλογική σμίκρυνσή του εξακολουθεί να απασχολεί ευρύτερα την κοινωνία της κεντροαριστεράς αποτελούν οι λογαριασμοί που ανοίγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα νέα του κόμματος.

Αν εξαιρέσει κανείς τους επίσημους λογαριασμούς του ΠΑΣΟΚ, της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, του Ευάγγελου Βενιζέλου κι άλλων επωνύμων πασόκων έχουν χιλιάδες…likes, όπως είναι αυτονόητο ίσως, κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει «λογαριασμούς» στο facebook και στοtwitter που «κοντράρουν» τις επίσημες διαδικτυακές εκδοχές του κόμματος.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο DepressedPasok, το Πασοκ Ανασύσταση-Ανασυγκρότηση, η Κίνηση 75 ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ-Πιστοί στις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη!!!, Τα Νέα του ΠΑΣΟΚ και άλλα…σοβαρά και ασόβαρα.

Αναλυτικά με μια αναζήτηση στα social media μπορεί κανείς να δει κανείς το ΠΑΣΟΚ του παρόντος και του άγνωστου μέλλοντος, όπως:

FACEBOOK

– Pasok Nea-sxolia
υπαλληλος at ΠΑΣΟΚ
– To Pasok Tou Kosmou (το Πασοκ του κόσμου)
– Watches CNN International and EUROVISION DEBATE
– Palio-pasok Andreas
– DepressedPasok
– Κλακαδόροι Πασοκ
– Dimetri Pasoka
– Entos Ektos Pasok
– ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΑΘΗΝΑ
– ΦΙΛΟΙ ΠΑΣΟΚ Δ.Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
– Αντιμνημονιακή Επιτροπή πασοκ
– Ελεύθεροι Πασοκτζήδες Μαραθοκάμπου (Γνήσιοι Πασόκοι Μαραθοκάμπου)
– Πασοκ Ανασυσταση-ανασυγκροτηση
– Pasok
– Pasokantrea H Epoxh
– ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πιστοί στις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη!!!
– Κίνηση 75 ΠΑΣΟΚ
– Θέλουμε την ανανέωση της παράταξης : Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κλείσει τον κύκλο της ήττας με την αυτοκριτική του, να αποκτήσει αυτονομία, να αλλάξει πολιτική και να αποκτήσει θεσμικά δημοκρατικό χαρακτήρα. – Το 9ο Συνέδριο ήταν το πρώτο βήμα για το πολιτικό αυτό εγχείρημα. – Η παράταξη εκτός από δύναμη ευθύνης πρέπει να είναι και δύναμη ελπίδας
– TA NEA TOU PASOK
Ενας χωρος ενημερωσης για τα θεματα που αφορουν το ΠΑΣΟΚ, με καθημερινη ενημερωση, ελευθερο σχολιασμο των ειδησεων που αφορουν το Κινημα. Δεν γινονται δεκτοι οσοι δεν εχουν εικονα προσωπου.
– Επανοδος του Γ.Παπανδρεου στην Προεδρια του ΠΑΣΟΚ
– ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος !!!!!!!!!!!!!
Είμαστε πολίτες ΜΕ τον Παπανδρέου. Είμαστε μαζί του δηλαδή από ΕΠΙΛΟΓΗ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ σε δύσκολες εποχές και συνθήκες. Περάσαμε δια πυρός και σιδήρου για να υπερασπιστούμε την επιλογή μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
457 members
– ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
– Το ΠΑΣΟΚ έχει Πρόεδρο !
– Κώστας Σημίτης ο ευρωπαϊστής και μεταρρυθμιστής του ΠΑΣΟΚ και της Ελλάδας
– ΠΑΣΟΚ




TWITTER

– Πασοκ_ανασυσταση @pasok_anasigrot
– ΠΑΣΟΚ ισχυρό 8% @tomantri
– athanassopoulos @spyros_alfa
– ΚγτΑτΠΣ-ΠΑΣΟΚ @KAPS_PASOK
– Afisokolitis @did_75
Αφισοκολλητής του ΄80 . Τα χώνει σε ΠΑΣΟΚ & ΝΔ που ΔΕΝ έχει γίνει δ/ντής Δημόσιας Υπηρεσίας ή ΔΕΚΟ ή Συνεταιρισμού ή ΜΚΟ ή στην Βουλή προϊστάμενος βρε αδελφέ !
– Αντιμνημονιακή ΠΑΣΟΚ @aepasok
– πασόκος @DepressedPasok
Ελάτε να πάμε ΞΑΝΑ την Ελλάδα ψηλά. Θα’ρθείτε ε;
– Iliotopos PASOK @iliotopos
– PASOK PARIS 4SEASONS @PASOK4SEASONS
Τοπική Οργάνωση Four Seasons Παρισιού. Για το σοσιαλισμό παλεύουμε όλοι, σύντροφοι και συντρόφισσες.
– tpangalos_uncensored @tpangalos_PASOK
Ex-Communist, Currently Reformer of Greece
– Pasok_re_moutro @Pasok_re_moutro
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ισχυρή κυβέρνηση ναουμ! Ψωμί – Ελιά και κώτσο Σαμαρά!
– πασοκ Εξωτερικού @pasokeXoterikou
Συντρόφους να πεις τους παλαιοκομματικούς. Εμείς εδώ είμαστε ρεφορμιστές




Aπο: 4news.gr








.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους