Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Με νόμο καταργούν την ελευθερία του λόγου


Δρακόντειες διατάξεις για εφημερίδες, κόμματα οργανώσεις αλλά και ... bloggers


Σχέδιο για έναν νέο "αντιρατσιστικό νόμο" επεξεργάζεται το υπουργείο Δικαιοσύνης, προφανώς για να ευθυγραμμιστεί με τις απαιτήσεις της "Νέας Τάξης" που θέλουν να στέλνουν στην φυλακή όποιον φέρνει αντιρρήσεις για την πορεία την οποία σχεδιάζουν για όλη την οικουμένη, στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας.
Έτσι λοιπόν το νέο σχέδιο νόμου αποδεικνύεται "δρακόντειο" κατά όλων αυτών οι οποίοι εκφέρουν "αιρετικές" για το πολιτικό σύστημα απόψεις.

Το ελληνόφωνο κυβερνητικό παράρτημα της παγκόσμιας κυβέρνησης ετοιμάζεται δια μέσω του υπ. δικαιοσύνης να εγκαθιδρύσει χούντα με “αντιρατσιστικό” προσωπείο. Το νέο χουντικό νομικό μόρφωμα ετοιμάζεται με σκοπό να φιμώσει τους πολίτες να καταργήσει την ελευθερία του λόγου και της σκέψης, βάζοντας την ταμπέλα του “Ρατσιστικού” σε ό,τι αντιβαίνει τους σκοπούς της Νέας Τάξης”, που δεν θέλει έθνη με αντιστάσεις, αλλά με το ζόρι ασπόνδυλες ”πολυπολιτισμικές κοινωνίες” εύκαμπτες, εύπλαστες και χειραγωγήσιμες αποτελούμενες από δούλους- καταναλωτές των εταιρειών. Με συλλογική τρομοκρατία σταλινικού τύπου απειλούνται όσοι τολμούν να έχουν άλλη άποψη απ’ αυτήν των υπαλλήλων των αυτοαποκαλούμενων “αντιρατσιστικών” ΜΚ Οργανώσεων που επιδοτούνται παχυλά από κυβερνητικά βαλάντια κατά τις επιταγές της corporocracy. Δείτε τι ετοιμάζουν. Πολίτες, μπλογκ, οργανώσεις, θα κυνηγούνται θα φυλακίζονται και θα φιμώνονται.

(Θα μας κυνηγάνε από παντού, από τη μία γιατί θα έχουμε χαμομήλι σπίτι μας με τον codex alimentarius, κι από την άλλη γιατί τολμάμε να είμαστε αυτό που είμαστε κι όχι αυτό που θέλουν οι “λοβοτομητές της ανθρωπότητας”)

Το σχέδιο για τον νέο “αντιρατσιστικό” νόμο, που επεξεργάζεται το υπουργείο δικαιοσύνης, θα περιλαμβάνει δρακόντειες διατάξεις για εφημερίδες, κόμματα, οργανώσεις και bloggers και γενικότερα κατά όλων αυτών οι οποίοι εκφέρουν “αιρετικές” απόψεις για το πολιτικό σύστημα. Φωτογραφίζει εφημερίδες, άτομα, κόμματα που δεν εμπίπτουν στο “πολιτικά ορθό”, όπως αυτό θα διαμορφώνεται κατά το δοκούν από την εξουσία.

Ο νέος αντιρατσιστικός νόμος, θα καταργεί τον παλαιότερο του 1979, “καθώς αυτός κρίνεται ανεπαρκής”, όπως σαφέστατα λέει η αιτιολόγηση του σχεδίου Νόμου. Σύμφωνα ακόμη με αυτήν, “η ελληνική κοινωνία έχει γίνει μια πολυφυλετική κοινωνία” και στόχος της πολιτείας είναι η υπεράσπιση των μειονοτήτων.
Ο νέος νόμος θα συμπεριλάβει στις “τιμωρητικές” του διατάξεις τον οποιοδήποτε εκφέρει γνώμη αντίθετη για μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά θα στρέφεται και κατά οργανώσεων, συλλόγων, κομμάτων, που εκφέρουν έναν ανάλογο πολιτικό λόγο.

Διευκολύνεται η αυτεπάγγελτη εφαρμογή του νόμου (χωρίς δηλαδή να χρειάζεται διαμεσολάβηση των διαφόρων εκπροσώπων οργανώσεων.
Σημαντικότατο σημείο της καινούριας πρότασης νόμου είναι η σημασία που δίδεται στο διαδίκτυο, (πέρασαν οι μέρες ελευθερίας των bloggers, από ό,τι φαίνεται) καθώς ο νόμος προβλέπει δίωξη κατά ατόμου που κατοικεί στην Ελλάδα, ακόμη και εάν ο server της ιστοσελίδας είναι σε χώρα (όπως οι ΗΠΑ – blogspot κλπ) στην οποία υπάρχει ελευθερία της έκφρασης.

Άλλη μια πρωτοτυπία του απίστευτου αυτού νόμου είναι ότι επιβάλλεται η συλλογική ευθύνη και τιμωρία (!) καθώς ο νόμος στρέφεται πέραν των φυσικών προσώπων και σε νομικά πρόσωπα, καθώς διώκει τον οποιοδήποτε ανήκει σε μια εταιρία, σύλλογο, οργάνωση του οποίου κάποιο μέλος εκφέρει “ρατσιστικές” απόψεις, κατά την νέα πρόταση νόμου. Δίνει μεγάλη βάση στα χρηματικά πρόστιμα, επίσης, ανεβάζοντάς τα, μέχρι τα 150.000 ευρώ.

Προσπαθείται να δομηθεί νομοθετικά ένα καθεστώς συλλογικής κατατρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας με σκοπό να φιμώνουν οι ίδιοι οι στόχοι της εξουσίας όποιον τολμά να αντισταθεί, καθώς και η οικονομική και φυσική εξόντωση όσων ανθίστανται στις μεθοδεύσεις της διεθνιστικής χούντας των εταιρειών και των πολιτικών τους δούλων. 


Απο:kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους