Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

«Δε θα συνεχίσουμε τις ιδιωτικοποιήσεις»


Κατηγορηματικός ότι η κυβέρνηση δεν θα συνεχίσει τις ιδιωτικοποιήσεις «και πολύ περισσότερο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των δημόσιων επιχειρήσεών μας» δηλώνει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης.
 






«Αντίθετα ισχύουν στο ακέραιο όσα αναφέραμε στις προγραμματικές δηλώσεις και αφορούν επανεξετάση συγκεκριμένων ιδιωτικοποιήσεων που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη» δηλώνει στην Εφημερίδα των Συντακτών σε μια συνέντευξη που παραχωρήθηκε πριν την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων στο Eurogroup.

Μιλώντας για τον αγωγό ΤΑΡ ο κ. Λαφαζάνης δηλώνει ότι η κυβέρνηση στηρίζει την κατασκευκή του και παράλληλα διεκδικεί αντισταθμιστικα οφέλη «πράγμα που θεωρώ λογικό και δίκαιο».

Στην ίδια συνέντευξη ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης τονίσει ότι «δεν πρόκειται να συνομολογήσουμε μια συμφωνία η οποία θα σκοπεύει να ακυρώσει τον πυρήνα του ριζοσπαστικού προοδευτικού μας προγράμματος». Αφήνει, επίσης, ανοιχτό τον τρόπο με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση θα αντιδράσει σε πιθανή αποτυχία των συνομιλιών, ισχυριζόμενος: «Με τη θέληση του ελληνικού λαού θα πορευόμαστε και στο μέλλον για να αντιμετωπίζουμε τις όποιες κρίσιμες περιστάσεις και δυσκολίες» 



Aπο: fimotro








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους