Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Επιστρέφει ως Αστυνομικός Διευθυντής στην Φθιώτιδα!

Ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ Μιχάλης Πάππος επιστρέφει στην Φθιώτιδα ως Αστυνομικός Διευθυντής αφού είχε υπηρετήσει στο παρελθόν και σε άλλες υπεύθυνες θέσεις στον Νομό μας όπως ως Διοικητής του 2ου Τμήματος τροχαίας Εθνικής οδού που τότε είχε έδρα τον Άγιο Κωνσταντίνο.
Ο κ.Πάππος είχε μετατεθεί στην θέση του Διοικητή της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήβας και τώρα με τις σαρωτικές αλλαγές που έγιναν στις πρόσφατες κρίσεις...








προήχθη στον βαθμό του ταξιάρχου και αναλαμβάνει ως ο νέος Αστ.Δντης.

Οι κρίσεις κυριολεκτικά σάρωσαν όλη την ηγετική πυραμίδα της γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας αφού αποχώρησαν ο υποστράτηγος Γιώργος Σουγλιέρης και οι ταξίαρχοι Κώστας Νικολάου και Στέφανος Λουλακούδης.


Όπως αναφέρουν πηγές της Α/Δ οι επιστρατευθέντες μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης συνέλεγαν προσωπικά τους στοιχεία τα οποία τοποθέτησαν σε μεγάλες κούτες και αποχώρησαν από το μέγαρο της αστυνομίας ενώ δεν έγινε γνωστό αν θα παραστούν στην τελετή παραλαβής από τους διαδόχους τους, τον Υποστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο και τον κ.Πάππο.


Στους αποστρατευόμενους συμπεριλαμβάνεται και ο αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Αρβανίτης που υπηρετούσε στην Γ.Α.Δ.Σ.Ε.και παλιότερα είχε διατελέσει Διοικητής Ασφάλειας Λαμίας με σημαντικό έργο στο ενεργητικό του.




Aπο: lamiafm1.gr 




 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους