Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ - ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

δεν υποτασσόμαστε, δεν συμβιβαζόμαστε, θέλουμε τη ζωή μας, διεκδικούμε το μέλλον των παιδιών μας, την ανεξαρτησία μας.
Οι κάθε λογής τοκογλύφοι και τα εγχώρια τσιράκια τους δεν πρέπει να καθυποτάξουν τη θέληση του λαού και την καθαρή εντολή που πήρε η κυβέρνηση  , για να μην αποδεχτεί όρους υποταγής και περαιτέρω εξαθλίωσης του λαού.


Ο λαός μίλησε. Οι εργαζόμενοι έσπασαν το κλίμα τρομοκρατίας που έφτιαξαν οι εργοδότες στους χώρους δουλειάς.  Οι πολίτες  αντιστάθηκαν και δεν πείστηκαν μετά από τις δηλώσεις πολλών παραγόντων. Η ψήφος ήταν ενάντια στην λιτότητα, στην φτώχεια, στην ανεργία, στους φόρους, στα χαράτσια κλπ.
  Το ΟΧΙ του Λαού ήταν καθαρό και δεν μας ενδιαφέρει πώς το ερμηνεύει ο καθένας .

Καλούμε την κυβέρνηση να αξιοποιήσει τη λαϊκή εντολή και τη δύναμη που της δίνει ο λαός  και να μην υποχωρήσει στις ορέξεις των αρπακτικών και στους εκβιασμούς τους.

Εδώ και τώρα να επιταχύνει και να υλοποιήσει τις προεκλογικές και προγραμματικές δεσμεύσεις της  που αφορούν την κοινωνία, αλλά και να προβεί άμεσα στο χτύπημα κάθε διαπλοκής απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Το δημοψήφισμα δημιούργησε νέους όρους και προοπτική για την ελληνική κοινωνία και δεν δικαιούται κανένας να το ξεπεράσει ή να το ερμηνεύσει κατά το δοκούν φαλκιδεύοντας τις ελπίδες και τη θέληση του ελληνικού λαού. 


ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
                            ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Ο αγώνας συνεχίζεται ……Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους