Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Βράζουν οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο μνημόνιο!

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
 
Αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς ήρθαν τελικά.

Οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά όσοι θεωρούνται της Αριστερής Πλατφόρμας, εμφανίζονται να είναι έξω φρενών με το νέο μνημόνιο που μπήκε στη ζωή μας, λένε...









πληροφορίες του HealthReport.gr.

Oι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ του τομέα της Υγείας, που άρχισαν να μελετούν ένα προς ένα τα μέτρα που προβλέπονται για την Υγεία στο 3ο μνημόνιο, βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε από Σεπτέμβριο να αντιδράσουν εμπράκτως σε ότι νέο έρθει στο ΕΣΥ.

Ειδικά ο έλεγχος των οικονομικών των νοσοκομείων αλλά και γενικότερα των δαπανών φαίνεται πως προκαλεί έντονες αντιδράσεις καθώς θεωρούν πως ειδικά τα νοσοκομεία υπολειτουργούν ήδη εξαιτίας της περιορισμένης χρηματοδότησης. Κάτι που άλλωστε παραδέχεται και επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ.



Αντίστοιχες αντιδράσεις υπάρχουν και για το θέμα του «5ευρου» στα νοσοκομεία, το οποίο μπορεί να μην επανέλθει λόγω ισοδύναμων μέτρων, αποτέλεσε όμως ένα σημείο έντονης δυσαρέσκειας στους συνδικαλιστές της Υγείας καθώς θεωρείται πως ήταν το πρώτο μέτρο που έλαβε η αριστερή κυβέρνηση στην Υγεία από τη στιγμή που ανέλαβε και είχε και έναν συμβολικό χαρακτήρα.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι συνδικαλιστές που πρόσκεινται στην κυβερνώσα παράταξη, καιρό τώρα επικρίνουν διάφορες ενέργειες υπουργών και ειδικά στον τομέα της Υγείας αφού θεωρούν πως αρκετές πολιτικές είναι στα …βήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Πάντως ο Σεπτέμβρης αναμένεται καυτός στο χώρο της υγείας καθώς οι αντιδράσειςαναμένονται από τα…μέσα της κυβέρνησης…




Aπο: medispin - Health Report




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους