Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Κινηματογραφική καταδίωξη με κλεμμένο Navara μέχρι το Θεολόγο Μαλεσίνας.

Μάλλον πρόκειται για τη συμμορία που έχει ρημάξει τα αγροτικά στη Φθιώτιδα και άλλες περιοχές της Στερεάς. 
Αυτό το είχαν κλέψει από Θεσσαλονίκη και τους εντόπισαν στα Καμένα Βούρλα. Τους καταδίωκαν μέχρι το Θεολόγο. Έπιασαν μια γυναίκα, διέφυγε πεζός στο δάσος ο οδηγός.








Όλα ξεκίνησαν στις 8:30΄ το πρωί όταν η αστυνομία εντόπισε να κινείται στην εθνική οδό, στο ύψος των Καμένων Βούρλων, ένα κλεμμένο Navara, το οποίο είχε κλαπεί τα ξημερώματα από τη Θεσσαλονίκη.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένα ζευγάρι και ο οδηγός όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε μια κινηματογραφική καταδίωξη η οποία κράτησε περίπου δυο ώρες.

Ο κλέφτης βγήκε από την εθνική οδό και κινήθηκε μέσα από παράδρομους και άλλους επαρχιακούς δρόμους. Οι αστυνομικοί τον ακολουθούσαν και ταυτόχρονα με συντονισμό από το κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) , αναπτύχθηκαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή της Λοκρίδας, ενώ μπλόκα στήθηκαν και από αστυνομικούς της Βοιωτίας σε κομβικά σημεία.

Τελικά αφού περάσαν από Σκάλα Αταλάντης, Τραγάγα και άλλες περιοχές, το ζευγάρι με το κλεμμένο Navara φτάνει στην παραλία του Θεολόγου και όταν καταλαβαίνει ότι έχει εγκλωβιστεί, εγκαταλείπουν το αυτοκίνητο και αρχίσουν να τρέχουν για να διαφύγουν πεζοί.

Ο οδηγός κατάφερε να μπει μέσα στο πευκοδάσος της περιοχής και να εξαφανιστεί, ωστόσο οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 47χρονη συνοδηγό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό τα άτομα αυτά να είναι μέλη της συμμορίας που έχει ρημάξει τα αγροτικά αυτοκίνητα (έχει αδυναμία) σε πολλές περιοχές και τα πηγαίνει στην Αθήνα για ανταλλακτικά.

Από τη Λαμία μέσα στο καλοκαίρι έχουν κλέψει τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα και όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα το LamiaReport πρόκειται για επαγγελματίες κλέφτες και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας έχουν στη διάθεσή τους αρκετά βίντεο, από τις κλοπές που έχουν κάνει, όπου τα πρόσωπά τους φαίνονται καθαρά.



Απο: lamiareport.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους