Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

                           ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Η Γραμματεία  Φθ/δας  του ΠΑΜΕ, καλεί τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα , τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες , την νεολαία, τις γυναίκες, σε σύσκεψη που οργανώνει την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στις 7.30  μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθ/δας
Να συζητήσουμε  για τις μετεκλογικές εξελίξεις, το διεκδικητικό πλαίσιο και την προετοιμασία της αντίδρασης των εργαζομένων... 








των λαϊκών στρωμάτων  στην αντιλαϊκή λαίλαπα  που συνεχίζετε και με την νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, με την πλήρη στήριξη του κεφαλαίου και της ΕΕ. 

Να οργανώσουμε την δουλειά μας για  να δοθεί μαζική αγωνιστική απάντηση  με Συλλαλητήριο την Πέμπτη 22 Οκτώβρη στην Πλ. Πάρκου στις 7.30 μ.μ., κλιμακώνοντας  τον αγώνα, με την προετοιμασία και πρόταση για Πανεργατική-Πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα και καλεί σε συστράτευση για να  αντικρούσουμε την βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματα μας, στην ζωή των οικογενειών μας, ανοίγοντας τον δρόμο για την δική μας εξουσία.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους