Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Η ΔΑΚΕ είναι η παράταξη όλων, όχι κάποιων που τη θέλουν για μαγαζί δικό τους...

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:  
 ΔΑΚΕ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                              20/11/2015
                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

 Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 34ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, κατά τις οποίες έλαβαν χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. Η παράταξή μας αναδείχτηκε τρίτη δύναμη χάνοντας μία έδρα.
 Άποψή μας είναι ότι, σε αυτή την δύσκολη εποχή που ζούμε, από την συμμετοχή σε τέτοιου είδους διαδικασίες  το μόνο κέρδος που πρέπει να υπάρχει είναι η ταυτοπροσωπία και η γνησιότητα μέσα στην παράταξη. Δεν γίναμε πιο σοφοί με αυτές τις εκλογές αλλά καταλάβαμε γιατί όλα τα χρόνια η παράταξή μας υποφέρει και χωλαίνει έναντι των άλλων παρατάξεων. Κάποιοι που στο παρελθόν ήθελαν να θεωρούν ότι  ηγούνταν αυτής της παράταξης, σήμερα  την στέλνουν στα Τάρταρα κάνοντας την γνωστή «κολοτούμπα» ψηφίζοντας , μάλλον καταψηφίζοντας την δική τους παράταξη...  








δήθεν για να δείξουν «ισχύ» γιατί έχασαν κάποια οφίτσια που είχαν , γιατί νομίζουν ότι χωρίς αυτούς η παράταξή μας δεν θα βρει το δρόμο της.
          Στοιχεία διάσπασης και στοιχεία εκπροσώπησης φαντασμάτων από το παρελθόν που είχαν κάνει την παράταξη παραμάγαζο συγγενών για εμάς τελείωσε.
 Την παράταξη θα την κάνουμε και πάλι δυνατή απομονώνοντας όλους αυτούς τους επικίνδυνους σαλτιμπάγκους  του εργατικού κινήματος που θέλουν να πρωτοστατούν αλλά με λάθος ρόλο.
 Όποιος δεν σέβεται τις αρχές της παράταξης θα πάει στο περιθώριο . Τέρμα οι κολοτούμπες – τέρμα τα οφίτσια και οι θέσεις που κρατούσαν κατά το παρελθόν. Τέρμα τα προσωπικά οφέλη έναντι των πολλών.
          Η ΔΑΚΕ είναι η παράταξη όλων , όχι κάποιων που τη θέλουν για μαγαζί δικό τους και θα πρέπει να μάθουν ότι και τα περιφερειακά στελέχη έχουν τις αξίες και τα ιδανικά για να πρωτοστατήσουν και προσφέρουν στην παράταξη σαν απλοί στρατιώτες , εκτός αν νόμιζαν τα φαντάσματα του παρελθόντος ότι είχαν κάνει την παράταξη συμβόλαιο ή την είχαν πάρει από δικούς τους συγγενείς.

            Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Φίλες και φίλοι ,

            Πρέπει να διώξουμε τα βαρίδια από εμάς , πρέπει να απομονωθούν και πρέπει αυτή την ήττα να την χρεωθούν γιατί εκτός από την αποστασία – κολοτούμπα , πανηγυρίζουν για την ήττα. Για εμάς αυτοί αποτελούν παρελθόν .
          Πώς γνώριζαν οι άλλες παρατάξεις τι θα ψηφίσουν γιατί παραμονή εκλογών μιλούσαν για διασπαστικό ψηφοδέλτιο. Τέρμα στους καρεκλοκένταυρους – Τέρμα στα φαντάσματα – Τέρμα στους ιδιοκτήτες της παράταξης. Απομονώστε τους , απομακρύνετέ τους από τη ΔΑΚΕ. Σε όλη την ιστορία της παράταξης δημιουργούσαν πάντα προβλήματα.

          Θέλουμε να ευχηθούμε καλή δύναμη στο καινούργιο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου .

          Συγχαρητήρια στις άλλες δύο παρατάξεις για το επίπεδο και την συνδικαλιστική δράση που έχουν. Σαν ΔΑΚΕ θα είμαστε πάντα στο πλευρό όλων και θα στηρίξουμε πάντα την ενότητα για να μπορούμε να παλέψουμε τα προβλήματα που είναι ορατά για τους εργαζόμενους και την κοινωνία. Να είμαστε όλοι μαζί να στηρίξουμε τις αποφάσεις και τις δράσεις του Εργατικού Κέντρου.



ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ


ΔΑΚΕ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους