Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισε το μπλόκο της Νίκαιας

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

Μετά από την απόφαση της Πανελλαδικής Σύσκεψης των μπλόκων, την Τρίτη 26 Γενάρη 2016 στη Νίκαια της Λάρισας, στην οποία συμμετείχαν τα μπλόκα που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου της Νίκαιας στη συνεδρίασή της αποφάσισε τις παρακάτω δράσεις:

1ο: Αγροτικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 29 Γενάρη, στις 7.00 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.
2ο: Συμμετοχή αντιπροσωπείας του μπλόκου στο συλλαλητήριο εργατών, επαγγελματιών και αγροτών, που έχουμε το ίδιο πλαίσιο αιτημάτων, στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 30 Γενάρη.
3ο: Κλείσιμο του Κόμβου Πλατυκάμπου, στην Εθνική Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 1 Φλεβάρη, στις 5 μ.μ.
4ο: Συγκέντρωση, την Τρίτη 2 Φλεβάρη, στις 11 πμ, έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας για τα αγροτοδικεία, καθώς και στα γραφεία της Εφορίας για το φορολογικό.
5ο: Συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στις 10:30 πμ, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, την Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2016 κι άλλες δράσεις την ίδια μέρα.
6ο: Αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου θα επισκεφτεί φορείς εργαζομένων, νεολαίας , γυναικών που πλήττονται από την ίδια αντιλαϊκή πολιτική.
Το επόμενο διάστημα, το Μπλόκο της Νίκαιας, στο πλαίσιο των αποφάσεων Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, θα πάρει πρωτοβουλίες και για άλλες αγωνιστικές δράσεις, καθώς και για σύγκληση νέας Πανελλαδικής Σύσκεψης των μπλόκων.
Το Μπλόκο αναμενόταν να επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή στη 1:30 μ.μ. το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ενώ θα ακολουθήσει την Κυριακή 1 Φλεβάρη αντιπροσωπεία της ΟΓΕ και την Τετάρτη 3 Φλεβάρη αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.                         Νίκαια 29 Γενάρη 2016
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους