Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Οι μηχανικοί βγήκαν στο δρόμο

Με πολυάριθμη αντιπροσωπεία συμμετείχε το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς στην πορεία – διαμαρτυρία, που διοργάνωσαν το σύνολο των επιστημονικών φορέων στην Αθήνα, την Πέμπτη 21/1/2016, με αίτημα την απόσυρση του ασφαλιστικού σχεδίου του κ. Κατρούγκαλου.
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς κ. Αθανάσιος Λυκόπουλος δήλωσε σχετικά: 






"Τόσα χρόνια μέσα στην κρίση, οι μηχανικοί πασχίζουμε να ανασάνουμε. Και τώρα έρχονται και μας χτυπάνε ακόμα περισσότερο. Την ώρα που χιλιάδες μηχανικοί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι φεύγουν στο εξωτερικό.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μηχανικούς της Ανατολικής Στερεάς, που για πρώτη φορά είχαμε τέτοια πολυάριθμη συμμετοχή σε πορεία στην Αθήνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους, όσους δεν ήταν εύκολο να μετακινηθούν αλλά με κάθε τρόπο παρότρυναν και συνέβαλαν θετικά. Και βέβαια στους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα, που έδωσαν δυναμικό «παρών» και σε όσους συντόνισαν και οργάνωσαν τη σημερινή διαμαρτυρία.
Το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή. Ενωμένοι, αποφασισμένοι και πιο δυνατοί συνεχίζουμε την προσπάθεια."


Aπο: lamiastar.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους