Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ασφαλιστικό και ΛΑΡΚΟ στο Εργατικό Κέντρο

Η πραγματοποίηση νέων κινητοποιήσεων απέναντι στο
ασφαλιστικό αλλά και εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του  Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας που θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και στις 7.30 το απόγευμα.
Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της συνεδρίασης θα επιχειρηθεί αρχικά να γίνει ένας απολογισμός της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα... 







γύρω από το ασφαλιστικό και παράλληλα θα τεθεί προς συζήτηση η συμμετοχή σε νέα απεργιακή κινητοποίηση που εκτός απρόοπτου θα προκηρυχθεί τις ημέρες που θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο στη βουλή καθώς και η πραγματοποίηση κινητοποίησης σε τοπικό επίπεδο θα δώσει συνέχεια στην προηγούμενη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Παράλληλα στο πλαίσιο της αυριανής συνεδρίασης το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας θα συζητήσει για μία ακόμη
φορά το θέμα της ΛΑΡΚΟ και των εξελίξεων που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το μέλλον
της εταιρείας και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με τα κυρίαρχα προβλήματα της εταιρείας όπως το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και τις κρατικές ενισχύσεις όσο και με τις εργασιακές σχέσεις.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο της αυριανής συνεδρίασης θα τεθεί προς συζήτηση και λήψη απόφασης η πραγματοποίηση ημερίδας για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ενώ παράλληλα θα συζητηθούν
θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική κατάσταση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας.


Αναδημοσίευση απο την ΕΦΗΜ. ΗΜΕΡΑ 24/2/2016







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους