Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ελλάδα, 25 Μαρτίου 2016

Τής Μαρίνας Σολδάτου
Πάντα κι όπου σ' αντικρύζω, με λαχτάρα σταματώ,
υπερήφανα δακρύζω, ταπεινά σε χαιρετώ
Θα φανταζόταν ποτέ ο Ιωάννης Πολέμης ότι το ποίημα του , θα στεκόταν
αιτία αποβολής μαθητού
Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή
σε γνωρίζω από την όψη, που με βια μετράει τη γη
ή ο Διονύσιος Σολωμός ότι, ο Εθνικός μας Ύμνος θα θεωρούνταν ακραίο άκουσμα;
Οι στίχοι αυτοί κατάντησαν, όπως τα τραγούδια του Μίκη επί χούντας.
Δεν μπορεί, να είναι όλα ίσωμα. 






Οι απόγονοι μας θα βλέπουν στο λεξικό τις λέξεις: σημαία, έθνος, πατρίδα, να είναι ταυτόσημες με " Ελλάς Ελλήνων χριστιανών"
Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό,
και στη μέση χαραγμένο έναν κάτασπρο σταυρό
Καμαρώστε τον, τώρα ακόμα που υπάρχει, γιατί φήμες λένε. ότι θα εξαφανιστεί προσεχώς...

Θα φαντάζονταν ποτέ οι εθνικοί μας ήρωες , που έχυσαν το αίμα τους μαρτυρικά για μια Ελλάδα ελεύθερη, ότι η ισλαμική μαντήλα θα χαιρέτιζε τη γαλανόλευκη σε μαθητική παρέλαση;
Τώρα μένει, να ανακαλύψουμε, ότι οι Έλληνες οπλαρχηγοί του 21 ήταν φασιστοειδή, που κατέσφαξαν τους " συνωστισμένους " για 400 χρόνια Τούρκους επισκέπτες στη χώρα μας και ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός (το πραγματικό του όνομα ήταν Γεώργιος Γκότζιας ή Κοτζιάς γεννημένος στη Δημητσάνα το 1771, χειροτονήθηκε διάκονος και πήρε το όνομα Γερμανός) που ύψωσε το λάβαρο της επανάστασης του 21 ήταν εισαγόμενος, δώρο των Γερμανών.

Η οποιαδήποτε εθνική αναφορά είναι παρεξηγήσιμη στις μέρες μας και ερμηνεύεται ως χρυσαυγίτικη κορώνα. Η αμαχητί και ενυπόγραφη παράδοση εθνικής κυριαρχίας στους κουτόφραγκους, έναντι του δημοσίου χρέους στις μέρες μας, ονομάζεται επιτυχής διαπραγμάτευση.
Οι πολιτικές διάνοιες με τα φερέφωνα τους που κυβέρνησαν τα τελευταία σαράντα χρόνια κάτω από τις οδηγίες των παγκοσμοποιητών. οδηγώντας τη χώρα στην καταστροφή, έκαναν καλή δουλειά. Η απεθνικοποίηση της Ελλάδας προχωρά με επιτυχία!

Από την άλλη με γρήγορους ρυθμούς πραγματοποιείται η ισλαμοποίηση του έθνους αναίμακτα και αθόρυβα. Εξ άλλου σε δέκα χρόνια από τώρα ποιος θα θυμάται την εισβολή των λαθρομεταναστών με τον προσφυγικό μανδύα; Να θυμηθούμε και τα λόγια του μπαμαπα-Κούλη. Αλήθεια τώρα
που οι μαχητές του ισλαμικού κράτους οπισθοχωρούν, καθώς ηττώνται από τους Ρώσους, ποιοι θα διέτρεχαν κίνδυνο παραμένοντας στη Συρία:

Έχετε αναρωτηθεί, γιατί αυξήθηκε ο αριθμός των «προσφύγων» τώρα, που ο Άσαντ ανακτά εδάφη υποστηριζόμενος από ρωσικές δυνάμεις;

Η εισβολή του ισλαμικού στοιχείου στη χώρα μας εξ ανατολών, το γκριζάρισμα από τους Τούρκους ελληνικών νησιών του Αιγαίου, η εγκατάσταση όλο και περισσοτέρων μεταναστών στα βόρεια σύνορα σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι οι Τούρκοι εποφθαλμιούν τη Θράκη σίγουρα είναι ανησυχητικά σημάδια. 

Η Ελλάς υπό συρρίκνωση, έρμαιο των ξένων συμφερόντων, στη χοάνη της νέας τάξης πραγμάτων.

Εμείς όμως οι απόγονοι του Λεωνίδα των Θερμοπυλών, του Μ.Αλεξάνδρου και του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη είμαστε Έλληνες και ως τέτοιους να μας λογαριάζουν!



Απο: freepen.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους