Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ψαθάς σε eviawelle: Δεν είμαι «εχθρός» της Λάρκο

Αναδημοσίευση απο eviawelle.gr
Σε τηλεφωνική επαφή ήλθε μαζί μας σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς με αφορμή το σημερινό μας δημοσίευμα, το οποίο αναφερόταν στην απόφαση του Δ.Σ. και στην ουσία της συμπολίτευσης, με εισήγηση του ιδίου, ώστε το Δ.Σ. να μην ψηφίσει την γνωμοδότηση από την πλευρά του Δήμου υπέρ των δειγματοληπτικών ερευνών που ζήτησε η εταιρία.




Ο Δήμαρχος φανερά ενοχλημένος από το ρεπορτάζ μας, παρόλα αυτά ευγενής όπως πάντα, μας εξήγησε ότι ο ίδιος προσωπικά δεν είναι «εχθρός» της εταιρίας Λάρκο, όπως τον χαρακτηρίζει το δημοσίευμα εκφράζοντας απόψεις και γνώμες εργαζομένων και συνδικαλιστών της.

Παρά το γεγονός ότι στο δημοσίευμα εξηγείτο ότι ο λόγος της εισήγησής του αυτής και κατ’ επέκταση της απόφασης, δεν ήταν κανένας άλλος εκτός από το ότι ο δειγματοληπτικός έλεγχος θα γινόταν και σε περιοχές οι οποίες παίζουν τεράστιο ρόλο στην ύδρευση δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου μας.
Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση παράγοντα αποσταθεροποίησης της εταιρίας, ότι ο Δήμος δεν φέρει καμία ευθύνη στα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει, καθώς αυτά είναι προϊόν της μη σωστής διοίκησης όλα αυτά τα χρόνια αλλά και των κυβερνήσεων που διαχειρίστηκαν τα ζητήματά της.
Μας εξήγησε ότι και ο ίδιος αγωνιά και αντιλαμβάνεται το τι θα σημαίνει για τον Δήμο μας η πιθανή αναστολή εργασιών για τη Λάρκο, παρόλα αυτά, όπως μας τόνισε, πρωτεύει η προστασία της υγείας των κατοίκων του Δήμου και κατ’ επέκταση η προστασία του περιβάλλοντος.
Στο ερώτημά μας, την ώρα που η εταιρία έχει προβλήματα γιατί ο Δήμος δεν πρωτοστατεί ή δεν έχει πάρει πρωτοβουλία να συναντηθεί τόσο με την διοίκηση της εταιρίας όσο και με τους συνδικαλιστές, δεν πήραμε απάντηση. Πιθανότητα ίσως να μην την άκουσε ο κος Δήμαρχος και περιορίστηκε, η αλήθεια είναι αόριστα, να μας υπογραμμίσει και πάλι ότι ο Δήμος κάνει ότι μπορεί για την καλύτερη συνεργασία με την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους