Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ...

...ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Δεν θα σταθούμε στο κατά πόσο οι απεργιακές κινητοποιήσεις που παρέλυσαν την χώρα, έχουν κανένα αντίκρυσμα. 
Ομοιάζουν, όπως πολύ σωστά διαβάσαμε, με τον καταδικασμένο σε θάνατο που ...κάνει απεργία πείνας. Σκληρό, αλλά αληθινό. Θα σταθούμε όμως...












ιδιαιτέρως, στην απεριόριστη ανοησία ...της απειλής διαγραφής των δικηγόρων, των γιατρών, των μηχανικών κλπ βουλευτών από τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις.

Θα πρέπει να αποφασίσουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, ότι οι βουλευτές είναι εκπρόσωποι κάποιων και από αυτούς κρίνονται. Η ιδιότητα τους η επαγγελματική, είναι μεν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους, αλλά δεν καθορίζει τις αποφάσεις τους ως βουλευτών και εκπροσώπων.

Υπό την έννοια αυτή, οι απειλές είναι τουλάχιστον ανόητες και φυσικά από την ώρα που έχουν δώσει οι άνθρωποι τις κρατήσεις τους, στα ανάλογα ταμεία, άνευ αντικείμενου, αφού όποτε αποφασίσουν εάν αποφασίσουν, να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη, είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθούν.


Για τον λόγο αυτό και οι απειλές, είναι και υποκριτικές και ανόητες... Κι ακόμα περισσότερο υποκριτικές, είναι οι σχετικές αναρτήσεις, περί των απειλών εναντίον τους, αφού είναι άνευ αντικειμένου.



Aποpoliticsnews.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους