Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στον εργασιακό χώρο


Το εργασιακό περιβάλλον είναι ο χώρος που περνάς (σχεδόν) τη μισή σου ημέρα.

Άρα; Άρα πρέπει να ξέρεις ζώδιο και συναστρίες για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην πρόκληση. 








Πώς να μιλήσεις στη διπλανή που είναι Σκορπιός και πώς να χειριστείς μία δύσκολη κατάσταση στην οποία εμπλέκεται ένας Ταύρος και ένας Ζυγός. Το e-zwdia.gr μας μαθαίνει τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου στον εργασιακό τομέα κι εμείς κρατάμε σημειώσεις και ελέγχουμε ημερομηνίες γέννησης στο About του Facebook.

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να είσαι o αρχηγός ή τουλάχιστον να έχεις μια ηγετική θέση. Σου αρέσει πολύ να δουλεύεις,έχεις παραγωγικό μυαλό που σε βοηθά,να εμπνέεσαι και να δημιουργείς. Λόγω της δυναμικότητάς σου,οι σωματικά κουραστικές εργασίες είναι οι πλέον κατάλληλες για σένα ιδιαίτερα,αν είσαι άνδρας. Είσαι κινητικός και επιλέγεις μια δουλειά,που απαιτεί δυναμισμό και ενέργεια. Πετυχαίνεις σε οτιδήποτε επιλέξεις. Μπορείς να συνδεθείς στενά με άτομα σε θέση ισχύος,αλλά είσαι ευάλωτος στην κριτική. Σε ζητήματα που έχουν οικονομικό περιεχόμενο είσαι πολύ αυστηρός και συμβουλές δέχεσαι μόνο από πρόσωπα που εμπιστεύεσαι,μπορεί όμως και να μην τις ακούσεις,με αποτέλεσμα να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις χωρίς να έχεις υπολογίσει το ρίσκο κι έτσι να ζημιωθείς.



ΤΑΥΡΟΣ

Σου αρέσει η πρακτικότητα και η σωστή οργάνωση στη δουλειά σου,σα γήινο ζώδιο που είσαι και επειδή ο κυβερνήτης πλανήτης σου είναι η Αφροδίτη,έχεις κλήση στον καλλιτεχνικό χώρο. Σου αρέσει να δουλεύεις για να αισθάνεσαι ασφαλής,δεν είσαι όμως ζώδιο που του αρέσει να δημιουργεί και δεν σε πειράζει εάν η δουλειά με την οποία ασχολείσαι είναι μονότονη,αρκεί να βγάζεις καλά λεφτά. Είσαι λάτρης της φύσης,καθώς και της υλικής άνεσης. Στον οικονομικό τομέα,μπορείς να βρεις την καλύτερη λύση για να επενδύσεις τα χρήματά σου. Συνήθως,θα αποκομίσεις υλικά οφέλη από κινηματογραφικές ταινίες ή τη μουσική ή τις καλές τέχνες και είσαι ικανός και πρακτικός,σε ότι κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι καλός διπλωμάτης και καλός ομιλητής,χρειάζεσαι μια δουλειά που να μην είναι μονότονη και να μπορείς να μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Έχεις μεγάλη δύναμη αντοχής,τόσο σωματικής όσο και ψυχικής. Μπορείς να δουλέψεις σκληρά για όσο διάστημα απαιτείται,με μια αποφασιστικότητα που διαρκεί. Μερικές φορές δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και μπορεί επίσης να υπόκεισαι σε ξαφνικές αλλαγές της διάθεσής σου,που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Μπορείς να βγάλεις εύκολα χρήματα,αλλά σου είναι δύσκολο να τα κρατήσεις,γιατί πιστεύεις πως τα λεφτά είναι για να ξοδεύονται και όχι για να μαζεύονται! Οικονομικά οφέλη μπορείς να έχεις από τη μουσική,τις καλές τέχνες,την εκπαίδευση και το νόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν μπορείς να κάνεις μια δουλειά που είναι περίπλοκη και έχει πολλές απαιτήσεις. Έχεις όνομα και φήμη σε κάθε τομέα εργασίας που αναλαμβάνεις,αλλά συνήθως υποφέρεις εξαιτίας του άστατου χαρακτήρα σου. Επίσης θα μπορούσες να εκφραστείς,γράφοντας ένα βιβλίο για τον έρωτα και την αγάπη που για σένα,είναι το σημαντικότερο που πρέπει κάποιος να δώσει,αλλά και να πάρει σε αυτήν τη ζωή. Έχεις τεράστια δύναμη και είσαι ενθουσιώδης στη δουλειά σου,με φαντασία και ικανότητες στην έρευνα. Το μυαλό σου αλλάζει ανάλογα με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις. Θα πρέπει να καλλιεργήσεις τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση,για να έχεις επιτυχία στη ζωή. Στον οικονομικό τομέα τώρα,τα πας αρκετά καλά και δεν έχεις υπερβολικές απαιτήσεις κι αν θέλεις μπορείς να μαζέψεις χρήματα,για όταν σου χρειασθούν. Αλλά δεν τσιγκουνεύεσαι να σπαταλήσεις κιόλας,εάν θέλεις κάτι πολύ.

ΛΕΩΝ

Θέλεις να κάνεις πάντα μια δουλειά,που θα μπορείς ο ίδιος να ηγείσαι. Σε οποιαδήποτε άλλη θέση,θα χαράμιζες τις ικανότητές σου και την προικισμένη δύναμη της εξουσίας που διαθέτεις. Μπορείς εύκολα,να αναλάβεις οποιαδήποτε θέση εργασίας και να ολοκληρώσεις το έργο σου. Ταυτόχρονα,είσαι γεμάτος αντιφάσεις και μερικές φορές,είσαι ανήσυχος. Έχεις μεγάλα διοικητικά ταλέντα. Ποτέ δε θα επιθυμήσεις τον πλούτο του άλλου. Στον οικονομικό τομέα είσαι απαιτητικός,δε θέλεις να σου λείπει τίποτα,συνέχεια ζητάς,με αποτέλεσμα να σου λείπουν συνέχεια χρήματα. Μπορεί να αργήσεις στη ζωή σου να βρεις την καλύτερη επένδυση που σε συμφέρει,αλλά στο τέλος θα την πετύχεις. Θα είσαι διάσημος,λαμπερός και πλούσιος,ότι δουλειά κι αν κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σου αρέσει να δουλεύεις,αφού το ζώδιό σου συμβολίζει την εργασία. Είσαι πολύ σχολαστικός με ότι καταπιαστείς,έχεις μια τάση τελειομανίας και είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Είσαι γραφειοκράτης,αλλά κοινωνικά είσαι ντροπαλός και έχεις έλλειψη εμπιστοσύνης,όταν εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Θα ολοκληρώσεις αυτό που είναι αδύνατο για τους άλλους. Θέλεις συχνές αλλαγές σε όλα. Θα κάνεις ένα νέο έργο σήμερα και θα το απορρίψεις αύριο. Είσαι ικανός στο να εφευρίσκεις πράγματα και έχεις καλές υποκριτικές ικανότητες. Είσαι πολύ καλός στα οικονομικά σου και θεωρείς πως τα λεφτά δεν είναι για να ξοδεύονται ασύστολα ή να επιδεικνύεσαι με αυτά κι έτσι,είσαι πολύ συγκρατημένος.

ΖΥΓΟΣ

Κατά κανόνα, έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή. Καταλαβαίνεις το μυαλό των άλλων στη δουλειά κι έτσι, ενεργείς αναλόγως. Οι καλλιτεχνικές ικανότητές σου,σε κάνουν να μπορείς να δημιουργήσεις ένα όμορφο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Σε βρίσκει κανείς,μέσα σε κοινωνικές ομάδες και γεννήθηκες διπλωμάτης και έχεις την ικανότητα να φέρεις τους εχθρούς μαζί,για να τους κάνεις φίλους. Είσαι καλός υποστηρικτής του νόμου και των αποφάσεων του νόμου. Με τα οικονομικά δεν τα πας καλά,γιατί δεν μπορείς να συγκρατηθείς και να μην ξοδεύεις ασύστολα. Πάντα όμως τα καταφέρνεις την τελευταία στιγμή και βρίσκεις τον τρόπο να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις. Κερδίζεις χρήματα από επιχειρήσεις και δίνεις χαρά στους άλλους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν μπορείς να ανεχθείς διαταγές και υποδείξεις,γι’ αυτό θέλεις πάντα να έχεις ηγετική θέση στη δουλειά σου. Δεν μπορείς να προσαρμοστείς με τα κανονικά ωράρια κι έτσι προτιμάς να δουλεύεις χωρίς όρια. Έχεις έμφυτη την αίσθηση,του τι είναι σωστό και τι λάθος. Ποτέ δε θα υποκύψεις στην εξουσία των άλλων. Συνήθως ενδιαφέρεσαι για όλα τα πράγματα βαθιά,τα σκοτεινά και τα κρυμμένα,τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Με τα οικονομικά έχεις πολύ καλή σχέση,μπορείς και κανονίζεις έτσι τα έξοδά σου,ώστε να μη μένεις ποτέ χωρίς λεφτά. Εκεί που μπορεί να παρασυρθείς λίγο παραπάνω,είναι όταν θελήσεις να ξοδέψεις για τον εαυτό σου και μόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου αρέσει η δουλειά αυτή,που θα έχει την περισσότερη δράση ή την ευκαιρία για εξερεύνηση και δε θέλεις να περιορίζεσαι σ’ ένα χώρο και να κάνεις μια μονότονη δουλειά,όπως όλοι. Θέλεις να είσαι αφεντικό,μόνο του εαυτού σου και θα κάνεις τα αδύνατα,δυνατά να το πετύχεις αυτό. Αποδίδεις καλά σε θέσεις εργασίας όπου υπάρχει ανδρεία,θάρρος και κοινωνικές δραστηριότητες. Γίνεσαι πολύ χρήσιμος για τους άλλους. Είσαι καλός σύμβουλος,ακούραστος εργαζόμενος και καλός γνώστης της δουλειάς σου. Δεν μπορείς να προσαρμοστείς στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις πολύ εύκολα και γρήγορα. Με τα οικονομικά τα πας καλά μόνο όταν είναι για να ξοδέψεις,όταν όμως χρειασθεί να μαζέψεις,δυσκολεύεσαι πάρα πολύ,γιατί δε σε νοιάζει το αύριο και δεν το σκέφτεσαι καθόλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι πολύ σχολαστικός με το επάγγελμα που έχεις επιλέξει να κάνεις. Έχεις ισχυρή θέληση,πείσμα,υπομονή και εάν σου αρέσει πραγματικά η δουλειά,την επιτυχία την έχεις σίγουρη. Ωστόσο,φθάνεις στα άκρα σε όλα τα πράγματα και παίρνεις ξαφνικές αποφάσεις,αλλά είσαι πάρα πολύ υπερήφανος,για να αναγνωρίσεις το λάθος σου. Επίσης έχεις το χάρισμα να χειρίζεσαι τα χρήματά σου με τέτοιο τρόπο,ώστε να έχεις πάντα κάποιο απόθεμα. Είσαι ιδιότροπος σχετικά με την προσωπική σου εμφάνιση και έχεις μεγάλο σεβασμό,για το βαθμό και την κοινωνική θέση. Είσαι πολύ αυστηρός σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα,θα ξοδέψεις μόνο όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη και δύσκολα ξεγελιέσαι,ώστε να κάνεις άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σου αρέσει να κάνεις μια δουλειά,που να αφορά τον άνθρωπο και γενικά την κοινωνία,θέλεις να ξέρεις ότι μπορείς και προσφέρεις κι εσύ κάτι στους συνανθρώπους σου. Είσαι ανεξάρτητο και μεγαλόψυχο άτομο και απεχθάνεσαι να βρίσκεσαι υπό τον περιορισμό των άλλων,στη δουλειά σου. Λατρεύεις τους πνευματικούς,έξυπνους ανθρώπους και είσαι φιλόσοφος. Σπανίως παρεμβαίνεις στις υποθέσεις των άλλων στον εργασιακό σου χώρο,αλλά ποτέ δε θα δεχθείς παρεμβολές από τους άλλους. Αναπτύσσεις συχνά έναν τρόπο ζωής ή ένα σύνολο συμπεριφορών,που βρίσκεις αδύνατο να αλλάξεις. Στα οικονομικά σου δεν κάνεις ιδιαίτερα καλή διαχείριση,λόγω του ότι δε σκέφτεσαι το μέλλον,παρά μόνο το παρόν. Κι εάν αποφασίσεις κάποια στιγμή να μαζέψεις χρήματα,ανά πάσα στιγμή θα τα ξοδέψεις.

ΙΧΘΥΣ

Επειδή είναι έτσι ο χαρακτήρας σου και σου αρέσει να κρατάς μυστικά,δεν αποκλείεται στα περισσότερα χρόνια της ζωής σου να κάνεις μια δουλειά,που να μην την ξέρει κανείς! Κι έτσι κατά κάποιο τρόπο,θα θεωρείς τον εαυτό σου μοναδικό και θα μπορείς να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα. Έχεις φαντασία,είσαι ποιητικός και έχεις ανεπτυγμένη την έκτη αίσθηση,οπότε διαισθητικά γνωρίζεις,τι πρέπει να κάνεις για να είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου. Είσαι εραστής της ομορφιάς και της φύσης και το ίδιο αναζητάς και στη δουλειά σου. Με τα οικονομικά έχεις πολύ καλή σχέση και οι περισσότεροι του ζωδίου σου,έχουν περιουσία ή χρήματα στην τράπεζα,απλώς μπορεί να τύχει μερικές φορές,να ξοδεύεις απεριόριστα και χωρίς μέτρο.



Aπο: LADYLIKE





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους