Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

"Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο κομμουνιστές... όσο εμείς αστροναύτες της NASA"

  • «Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο κομμουνιστές όσο εμείς είμαστε αστροναύτες της ΝΑΣΑ» δηλώνει ο γ.γ. του Κ.Κ.Ε. Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών. 
Προσθέτει σε, ότι "μερικοί νομίζουν ότι δήθεν χτυπάνε το...






, μιλώντας για κομμουνιστές αλλά αντίθετα ρίχνουν νερό στο μύλο της κυβέρνησης με μια δήθεν αντιπαράθεση. Αυτό κάνει και ο Άδωνις Γεωργιάδης με το μυαλό που κουβαλάει».
Πρόσθεσε πως «ο διχασμός μόνο δεινά έφερε στον τόπο και δεν έχουν σημασία πλέον οι επιθετικοί προσδιορισμοί», αυτός είναι αριστερός ή δεξιός αλλά η ουσία που είναι να συσπειρωθούν οι εργαζόμενοι, οι επιστήμονες και οι άλλες δυνάμεις σε όφελος του λαού και όχι του κεφαλαίου.


Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε επίσης ότι «γίνεται προσπάθεια επαναφοράς στο δικομματικό σύστημα αλλά με νέα μορφή καθώς από την μια θα είναι ένα διπολικό σύστημα με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ με ορισμένους από το ΠΑΣΟΚ, την Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι».


Για την άφιξη του Μπάρακ Ομπάμα υποστήριξε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος «έρχεται επειδή είναι σημαντική η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας και στην περιοχή συγκρούονται μεγάλα συμφέροντα και ανταγωνισμοί Αμερικανικά, Ρωσικά, Κινεζικά, Γαλλικά, αλλά και περιφερειακές δυνάμεις όπως η Τουρκία το Ιράν το Ισραήλ και ισχυρές αραβικές χώρες, η περιοχή μυρίζει μπαρούτι ή σύνοδος των υπουργών του ΝΑΤΟ δρομολογεί επικίνδυνες καταστάσεις με στόχο να εμποδίσει την Ρωσία», «ο κ. Ομπάμα έρχεται και για όλους αυτούς τους λόγους», είπε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους